16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIn ultima etapa se joaca doar promovarea

In ultima etapa se joaca doar promovarea

Cu o etapa inaintea incheierii campionatului diviziei C, in seria a 6-a s-au lamurit lucrurile in subsolul clasamentului, fiind cunoscute echipele care vor evolua din sezonul viitor in campionatele judetene Inter Petrila, Dierna Orsova, Petrolul Ticleni si Caromet Caransebes. Lupta pentru promovare ramine deschisa, ultima etapa fiind decisiva pentru cele doua echipe cu sanse pentru ocuparea primului loc, Minerul Moldova Noua si Politehnica Timisoara, aflate la egalitate de puncte.

Matasari – Stoina 3-2

Echipa din Matasari a incheiat acest campionat cu o victorie pe teren propriu, in ultima etapa urmind sa stea. Cosmin Togoi a deschis scorul pentru oaspeti in minutul 39, insa bucuria acestora a fost de scurta durata, Aninis reusind sa intoarca rezultatul in minutele 43 si 45. Imediat dupa pauza, Apostol a egalat, Paicu aducind victoria pentru matasareni in minutul 62.

Orsova – Rovinari 1-0

Fotbalistii din Rovinari au pierdut primul meci de cind pe banca tehnica se afla Doru Mihut chiar pe terenul unei echipe retrogradate. „Satelitul“ divizionarei B Pandurii, echipa din Rovinari are nevoie de victorie in ultima etapa cu o alta retrogradata, PetrolulTicleni, pentru a se mentine pe locul cinci, unul onorant pentru o formatie nou promovata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS