19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Meci de vacanta

FC Oradea – „U“ Craiova

• Stadion „Municipal“, astazi, ora 17.00 (netelevizat).

• Formatii probabile:

FC Oradea: Rotaru – Fl. Lazar, Zaha, Cr. Munteanu – Gado, Giorgiu, Fele, Silianovski, Sfirlea – Vrajitoarea, D. Stan. Antrenor: Z. Muzsnay.

Universitatea: Guso – Daouda, Papura, Moti – Bolohan, Bundea, Vigariu, Stinga, Preda – Borbely, Njock. Antrenor: M. Rednic.

• Vor arbitra: Al. Tudor – G. Dimaca, Fl. Stanescu.

FC Oradea, „lanterna rosie“ a campionatului, a ajuns, cu trei etape inainte de finalul sezonului, acolo unde era in vara anului trecut: in Divizia B. Daca in unele etape oradenii au evoluat ca o divizionara A, acum jocul lor nu mai are nici un fel de substanta. Antrenorii care s-au perindat pe la Oradea (printre care si titratul Titi Dumitriu) si finantatorul echipei (Consiliul Local Oradea) n-au gasit solutii pentru a se salva de la „inec“.

Probabil ca astazi spectatorii vor veni la stadion pentru a urmari pe Universitatea, dar spera – intotdeauna speranta moare ultima – intr-o rabufnire de orgoliu a lui Vrajitoarea et comp. „Vraja“ a spus ieri: „Universitatea este o echipa foarte valoroasa. Noi ne vom juca sansa si vom vedea ce va fi!“.

Oltenii au patit-o in urma cu citiva ani cind, jucind cu „lanterna rosie“ de atunci, Gaz Metan, au pierdut la Medias! Pina la intilnirea cu Universitatea, Gaz Metan a bifat doar o victorie in acel campionat… FC Oradea are in acest moment sase victorii obtinute, iar Vrajitoarea – alt craiovean care a fost obligat sa paraseasca Universitatea – este pe podiumul golgheterilor (13 goluri, la egalitate cu Neaga si Cl. Niculescu). Pentru meciul de astazi, R. Marginean este incert, Dianu si Mihut – accidentati, iar Dumitra – suspendat. Veteranul bihorenilor, Nae Stanciu, si-a reziliat contractul. Reintra Gado si Cr. Munteanu – care au fost suspendati in etapa precedenta.

Antrenorul oltenilor, Mircea Rednic, este realist: „Orice meci este greu. Numai de noi depinde daca ne facem meciul usor sau greu. Totusi, cred ca a sosit timpul sa mai si cistigam!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS