10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii merg la Vilcea dupa puncte

Craiovenii merg la Vilcea dupa puncte

Rarora Vilcea – FC Craiova

• Stadion „Zavoi“, astazi, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Rarora: Anita – Stanca, Creanga, Stefanescu, Pufu, Barbut – Motoc, Dinculescu, Naniu – Olaru, Mogosanu. Antrenor: M. Savu.

FC Craiova: Bornescu – Ciuca, Stoica, Vodita – Corneanu, Saceanu, Dina, Velcovici, Curteanu – Baia, Stefanescu. Director tehnic: N. Ungureanu.

• Vor arbitra: C. Ionescu – G. Szabo, D. Vlad.

FC Craiova a plecat de ieri spre Rimnicu Vilcea, unde astazi va intilni pe Rarora, o formatie cu destule probleme, care incearca din rasputeri sa se salveze de la retrogradare. Situatia vilcenilor este insa critica, unii jucatori de baza refuzind sa se mai prezinte la echipa, asa ca trupa lui Ungureanu ar trebui sa profite si sa-si mai treaca in cont trei puncte.

Si pentru acest meci tehnicienii craioveni s-au gindit sa dea credit tinerilor, care etapa trecuta nu au jucat deloc rau, cu toate ca au incheiat la egalitate, 0-0, confruntarea de acasa cu Dacia Mioveni.

Pe de alta parte, Cristescu, Mitrita si Scarlat nu au fost retinuti in lot, singurul „batrin“ oprit pentru acest joc fiind atacatul Marian Stefanescu. Nu vor putea evolua nici D. Mihai, suspendat, si Totoroata, accidentat, revenind in schimb Ciuca. Craiovenii si-au stabilit „cartierul general“ la Govora, ieri dupa-amiza efectuind si un antrenament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS