11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPlesan: „Vreau sa plec la Ajax!“

Plesan: „Vreau sa plec la Ajax!“

Desi s-a antrenat ieri-dimineata cu lotul Universitatii, Mihaita Plesan nu a facut deplasarea la Oradea, afirmind ca a ramas in Craiova pentru a-si rezolva anumite probleme legate de examenele la FEFS. Mijlocasul oltean a adaugat ca va pleca seara, cu masina, spre orasul de pe Crisul Repede, desi surse din cadrul clubului din Banie au dezvaluit ca Plesan a refuzat sa se duca la Oradea cu echipa fiind suparat pe conducatorii Universitatii, care nu doresc sa-i acorde transferul la o echipa din strainatate.

Uite clauza, nu e clauza…

Plesan sustine ca are clauza de reziliere a contractului cu Universitatea in valoare de un milion de dolari, in timp ce Dinel Staicu a spus ca acea clauza a fost anulata. Se pare ca patronul alb-albastrilor detine un act aditional la contractul lui Plesan cu Universitatea, prin care fotbalistul oltean si-a dat acordul ca Dinel Staicu sa uzeze sau nu de clauza respectiva in cazul in care are o oferta de transfer.

Ieri-dimineata, Plesan parea ca nu stie prea bine ce relatie contractuala are cu Universitatea. „Eu stiu ca exista acea clauza de un milion de dolari, iar daca nu mai exista inseamna ca Universitatea nu s-a purtat corect fata de mine, asa cum am facut-o eu“, a precizat internationalul craiovean, care a adaugat ca ar prefera sa joace din sezonul urmator la Ajax. Actul aditional pe care patronul Staicu sustine ca il are se pare ca a fost semnat de Plesan in urma cu citeva luni, atunci cind mijlocasului Universitatii i-a fost marit contractul.

Patru oferte de transfer

Ajax Amsterdam, prin intermediul antrenorului principal Ronald Koeman, s-a aratat interesata de transferul lui Plesan, care mai este dorit insa si de Sahtior Donetk, Siena si Galatasaray Istanbul.

Plesan va fi premiat la finalul campionatului de Radio Romania Actualitati, fiind votat intre primii trei fotbalisti ai Diviziei A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS