17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRetrogradarea se joaca pina in ultima etapa

Retrogradarea se joaca pina in ultima etapa

Dupa etapa cu numarul 24 a celui de-al treilea esalon fotbalistic, lupta pentru evitarea retrogradarii continua sa fie strinsa. Formatiile craiovene angrenate in acest „razboi“, Electro si Stiinta CFR, pastreaza sanse de salvare, dar vor avea nevoie de victorii in ultimele doua runde.

Electro – Progresul Caracal 2-0

Formatia din Valea Rosie a reusit vineri dupa-amiaza un succes important in fata unei echipe bine cotate, care se mentine pe pozitia secunda a clasamentului. Pe o ploaie mocaneasca, elevii lui Marian Bicu s-au impus, gratie unei evolutii mult mai convingatoare in partea secunda, cind au venit si golurile (autori N. Oprea si Vladut), dar si alte ocazii clare de poarta.

O contributie la acest succes al craiovenilor a avut-o si tehnicianul Universitatii, Mircea Rednic, acesta promitindu-le la pauza jucatorilor o prima consistenta din partea sa, in caz de victorie.

Prodchim Bals – Stiinta CFR 1-1

„Ceferistii“ au ratat sansa vietii lor in confruntarea cu Prodchim, disputata pe stadionul „Armata“, o victorie putindu-le asigura in mare parte un loc in Divizia C si in sezonul urmator. Craiovenii au dorit cu orice pret sa fructifice aceasta sansa, au deschis scorul prin Patrana (’18 p), dar s-au vazut egalati in repriza secunda, gol Vasiu (’70). Stiinta CFR a avut si dezavantajul unui om in minus, Marinac fiind eliminat in minutul 44, pentru un gest necugetat (l-a lovit peste mina pe central, care urma sa-i acorde un cartonas galben).

FC Lapusata – Armata 1-0

Armata a fost invinsa la limita la Horezu, de echipa vilceana FC Nova Lapusata, dupa un joc in care craiovenii au fost dezavantajati si de arbitru. „Cred ca orice am fi facut tot pierdeam acest joc. Poate daca nu reuseau sa marcheze, ori prelungea meciul, ori le mai dadea o data un penalti, pentru ca au mai avut unul si l-au ratat“, a afirmat un jucator craiovean.

Gazdele aveau neaparata nevoie de victorie pentru a se pastra in lupta pentru mentinerea in acest esalon si au reusit sa o obtina gratie reusitei lui Pana (’85), faza la care oaspetii au reclamat ofsaid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS