23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Pandurii“ si-au pastrat verticalitatea

„Pandurii“ si-au pastrat verticalitatea

Pandurii – Rarora Vilcea 2-0

• Stadion „Municipal“, spectatori: 300.

• A marcat: Lapadat ’39, ’54.

Pandurii: Balaet – Nicola, C. Popescu, Kareem – Popete (’70, Negrila), Gaman, Oancea, Stanciu, Cristea – Lapadat, Vintilescu (’74, Cazacu). Antrenor: E. Sandoi.

Rarora: Anita – Stanca, Creanga, Stefanescu, Pufu, Barbut – Voicu, Motoc (’72, Dinculescu), Naniu – Olaru (’48, Ciprian), Mogosanu. Antrenor: M. Savu.

• Au arbitrat: V. Igna – B. Savulescu, C. Oprisan.

• Filmul golurilor: min. 39, 1-0: Lapadat a sutat de pe dreapta, de la 12 metri, la coltul lung, dupa centrarea lui Cristea; min. 54, 2-0: Lapadat a inscris cu capul din plonjon, de la patru metri, dupa o centrare a lui Vintilescu.

Cu o echipa experimentala in care si-au gasit loc doar doi dintre titularii obisnuiti, Popete si Vintilescu, pandurii si-a pastrat verticalitatea si a invins pe Rarora, in ciuda speculatiilor ca gorjenii ar ceda punctele in favoarea adversarilor. Asa cum a promis dupa ratarea promovarii, antrenorul Emil Sandoi a schimbat formula de echipa, apelind la juniorii Gaman, Stanciu, Oancea sau la Kareem, pentru a treia oara titular la divizionara B gorjeana.

„Sint multumit de raspunsul pe care l-au dat pe parcursul jocului. Ne-am respectat blazonul si sintem pe un drum bun, deoarece se vede ca, pe parcursul acestei editii de campionat, valoarea jucatorilor tineri a crescut“, a spus tehnicianul gazdelor, satisfacut de epilogul acestui joc.

Rarora a dominat usor prima parte a jocului, avind o singura oportunitate de a marca, prin Mogosanu, blocat in extremis de C. Popescu, dar cei care au inscris au fost gorjenii, prin Lapadat, in urma unui contraatac purtat pe stinga de Cristea. La citeva minute de la reluare, acelasi Lapadat a finalizat spectaculos cu capul centrarea lui Vintilescu, dind semnalul numeroaselor ratari la poarta lui Anita. Sandoi a mutat in ultimele douazeci de minute cu rezerva Negrila si cu debutantul Cazacu, un junior de 16 ani din pepiniera proprie. Acesta a avut ocazia sa inscrie la citeva minute de la debut, insa a fost oprit prin fault in suprafata de pedeapsa de catre portarul advers, centralul Igna neacordind lovitura de pedeapsa cuvenita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS