17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Craiova a resimtit lipsa titularilor

FC Craiova a resimtit lipsa titularilor

FC Craiova 0

Dacia Mioveni 0

• Stadion „Extensiv-Parc“, spectatori: 120.

FC Craiova: Bornescu – Savulescu, Stoica, Vodita – Totoroata, Girla (’87, Curteanu), Saceanu, Velcovici, D. Mihai – Baia (’60, Corneanu), Dina. Director tehnic: N. Ungureanu.

Dacia: Ilie – Olteanu, Vladu, Mordonu – M. Dita, Procorodie, Nofitovici, D. Radu, R. Neagoe – Chirila (’81, Ciortan), R. Radu (’66, Stoica). Antrenor: C. Cirstea.

Formatia din Parcul „Romanescu“ a inregistrat simbata prima remiza de pe teren propriu din acest retur de campionat. Fara sase jucatori, Ciuca, Cioponea (suspendati), Mitrita, Scarlat, Stefanescu si Cristescu, menajati pentru a da o sansa si celor mai tineri sa se afirme, dupa cum au explicat oficialii olteni, FC Craiova a reusit totusi un joc bun in fata unei formatii de pe locul trei, Dacia Mioveni, care venise la victorie.

Pe un gazon imbibat cu apa (pe unele portiuni creindu-se balti care au ingreunat serios circulatia balonului), tinerii craioveni s-au aparat eroic si au contraatacat de fiecare data cu mult curaj, cu toate ca oaspetii formau o trupa mult mai experimentata.

In prima parte, argesenii ar fi putut deschide scorul daca sutul deviat al lui Procorodie nu era respins de pe linia portii, o mare ocazie avind si in partea secunda, cind Chirila, din careu, nu l-a putut invinge pe Bornescu. La rindul lor, craiovenii, care au resimtit lipsa titularilor de drept, s-au zbatut mult, rezultatul putind fi considerat echitabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS