22 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovencele, locul secund

Craiovencele, locul secund

Sala „Floreasca“ din Bucuresti a gazduit simbata si duminica prima etapa a Campionatelor Nationale de spada pe echipe, competitie din cadrul Superligii. Clubul CSM Craiova – LPS „Petrache Triscu“ are in acest campionat tot doua echipe, in total sase formatii concurind pentru titlul national, care in sezonul trecut a revenit craiovencelor.

In urma rezultatelor primei runde (in total se vor disputa trei etape), echipele CSM-LPS I si CSM-LPS II s-au clasat pe locul doi, respectiv cinci. Prima pozitie a fost ocupata de Steaua, locul trei si patru revenind formatiilor CS Satu Mare si ANEFS Bucuresti.

Cele doua echipe oltene le-au avut in componenta pe urmatoarele sportive: Anca Bacioiu, Madalina Iordachioiu, Oana Puiu si Georgiana Stan (I), respectiv Roxana Lazar, Anca Bistriceanu, Raluca Zbircia si Marina Tita (II).

Rezultatele obtinute de spadasinele din Banie au fost considerate bune de catre antrenorul emerit Dumitru Popescu, in conditiile in care cea mai valoroasa sportiva craioveana, Loredana Iordachioiu, nu a putut participa la competitie, fiind in refacere dupa o operatie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS