14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraioveanu a inscris pentru Getafe

Craioveanu a inscris pentru Getafe

Fostul capitan al Universitatii Craiova, Gheorghe Craioveanu, pare ca se tine de cuvint. El a anuntat ca va face tot posibilul sa revina in Primera Division cu Getafe. Gica a marcat un gol in partida pe care echipa sa a cistigat-o, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, in fata formatiei Elche, in etapa a 37-a a ligii secunde spaniole. Craioveanu a fost titular si a inscris in minutul 75, golul de 2-1, dupa o frumoasa actiune personala, el fiind inlocuit, doua minute mai tirziu, cu Tena.

Un alt fost component al formatiei alb-albastre, Eugen Trica, a inscris si el un gol pentru Litex Loveci, in partida terminata la egalitate, simbata, pe teren propriu, scor 2-2, in fata formatiei Vidima-Rakovski, in etapa a 30-a a campionatului Bulgariei. Mijlocasul oltean, care a cucerit recent Cupa Bulgariei, a deschis scorul in minutul 12, insa golul sau nu a fost suficient pentru ca Litex sa obtina toate cele trei puncte.

In Campionatul Angliei, Ionel Ganea a prins ultima jumatate de ora in meciul pe care echipa sa, Wolverhampton, deja retrogradata din prima liga, l-a pierdut pe teren propriu, 0-2 cu Tottenham, in cadrul ultimei etape a sezonului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS