20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBratu a marcat pentru Galata

Bratu a marcat pentru Galata

Internationalul roman Florin Bratu a reusit sa-si treaca numele pe lista marcatorilor in ultima etapa a campionatului Turciei. Fostul atacant al Rapidului a marcat in minutul 23 al meciului cistigat de echipa sa Galatasaray, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, in fata formatiei Elazigspor. Celelalte goluri ale echipei antrenate de Gheorghe Hagi au fost inscrise de Omer Erdogan (’60) si Necati Ates (’68). Pentru Elazigspor a marcat Ercan Yaman, in minutul 18.

Bratu a evoluat pe toata durata meciului, in timp ce mijlocasul Ovidiu Petre nu a jucat, fiind suspendat.

Fara Daniel Pancu si Adrian Ilie, primul fiind accidentat, iar cel de-al doilea suspendat, Besiktas a incheiat sezonul cu o infringere. Formatia pregatira de Mircea Lucescu a fost invinsa in deplasare de Rizespos, cu scorul de 1-0, golul gazdelor, marcat de Serkan Ozdemir in minutele de prelungire ale primei reprize, dintr-un penalti, facind ca echipa sa se salveze de la retrogradare.

Bursaspor a parasit prima liga

Intr-un alt meci in care au fost implicati jucatori romani, Bursaspor a reusit sa invinga la limita, 1-0, pe Samsunspor, dar succesul nu i-a ajutat cu nimic pe „crocodili“, care au parasit prima liga turca, unde se aflau din 1959. Golul marcat de Okan Yilmaz (’33) a fost unul amar, pentru ca echipele cu care Bursa se afla in lupta pentru evitarea retrogradarii, Istanbulspor, Sebatspor si Rizespor au iesit invingatoare in aceasta ultima runda a sezonului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS