14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBölöni s-a impus in fata monegascilor

Bölöni s-a impus in fata monegascilor

Echipa antrenata de Ladislau Bölöni a produs marea surpriza in penultima etapa din campionatul Frantei. Rennes a invins, simbata, in deplasare, cu scorul de 4-1, pe finalista Ligii Campionilor, AS Monaco. Pentru Rennes au inscris Frei (‘9), Monterrubio (’58 p), si Kallstrom (’70, ’90), in timp ce pentru trupa lui Didier Deschamps a punctat Morientes (’10).

Tot in Premier Division, fundasul Marius Baciu nu a evoluat in partida cistigata de echipa sa, OSC Lille, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, in fata formatiei Bastia. Pentru Lille au inscris Acimovici (’72) si Moussilou (’90).

Un alt roman din campionatul francez, Sergiu Radu, a fost introdus pe teren in minutul 67 al partidei pe care formatia sa, Le Mans, a pierdut-o, in deplasare, cu scorul de 0-3, in fata lui Sochaux. Pentru gazde au marcat Mathieu (’37), Santos (’87) si Frau (’89). Fostul atacant bancar l-a inlocuit pe Hautcoeur. In schimb, Viorel Moldovan nu s-a aflat pe teren in meciul pe care FC Nantes l-a pierdut in deplasare, cu scorul de 2-0, in fata lui Auxerre, echipa pentru care a inscris D. Cisse, in minutele 2 si 14.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS