16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Rednic are contract ferm, pina in vara lui 2005!“

„Rednic are contract ferm, pina in vara lui 2005!“

Presedintele oltenilor crede ca in ultimele trei meciuri Universitatii i-a lipsit sansa

– In ultimele trei meciuri, oltenii n-au mai cistigat, contabilizind doar trei puncte ca urmare a rezultatelor de egalitate cu Poli, Apulum si Ceahlaul. Inteleg ca la club este suparare pentru aceste trei meciuri.

– Intr-o oarecare masura da, adica din punct de vedere al rezultatelor. Sintem totusi multumiti de joc, echipa a evoluat bine. Normal, sintem nemultumiti deoarece am pierdut puncte importante in aceste ultime trei meciuri. Am fi meritat mai mult, dar factorul sansa ne-a lipsit…

– Iar la Piatra Neamt, miercuri seara, chiar ca zeita Fortuna ne-a ocolit! Care este parerea ta despre meciul cu Ceahlaul?

– O lipsa crasa de concentrare pe faza ofensiva, aceasta este parerea mea in ceea ce priveste rezultatul de la Piatra Neamt. Acest 2-2 este un rezultat care nu reflecta realitatea de pe teren. Am fi meritat victoria.

– Acum? Intilnim simbata pe FC Arges…

– Meciul este foarte greu deoarece FC Arges, locul 10, -10 „la adevar“, lupta la disperare pentru raminerea in Divizia A. Este deci normal ca aceasta partida sa fie deosebit de importanta. Universitatea trebuie sa obtina un rezultat bun, am incredere in echipa, iar suporterii vor fi alaturi de noi. E normal, prietenul la nevoie se cunoaste.

– Pleaca Rednic, din vara, in Giulesti? Este un tam-tam in presa, adica a iesit fum fara foc?

– Antrenorul Rednic are contract ferm cu Universitatea pina in vara anului 2005, a semnat pentru un an si trei luni. Fara nici o clauza de reziliere in nici o conditie!

– Bine, dar Rednic a declarat in presa ca ar fi primit oferta de la Copos!

– Si care-i problema? Si eu am primit o oferta de la Berlusconi!

– Totusi, cum ramine cu Rednic?

– Am fost clar, are contract ferm cu Universitatea. In plus, Mircea Rednic este un ardelean cu blazon – asa cum si el a declarat – asa ca… Adica, vreau sa spun ca oamenii cu blazon isi respecta cuvintul. Cel putin asa cred ca se va intimpla. Eu asa as face!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS