14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBergkamp, inca un an la Arsenal

Bergkamp, inca un an la Arsenal

Atacantul olandez Dennis Bergkamp si-a mai prelungit cu un an contractul cu campioana Angliei, Arsenal Londra, urmind sa ramina pe „Higburry“ pina la finele sezonului 2004/2005.

Bergkamp, care a ajuns la virsta de 35 de ani, a fost transferat la Arsenal in 1995, de la Inter Milano, pentru 13 milioane dolari, el nelasind o impresie prea buna in Serie A. Premier League i-a priit insa de minune olandezului, care a pus umarul la succesele din ultimii ani ale formatiei pregatite de francezul Arsene Wenger. Bergkamp, singurul fotbalist celebru din lume care nu se urca in avion, el neparticipind la meciurile din deplasare ale londonezilor atunci cind acestia merg pe calea aerului, va evolua astfel in al zecelea sau sezon pentru „tunari“.

In acest campionat in care Arsenal si-a adjudecat titlul, olandezul a marcat patru goluri si a evoluat in 26 din cele 37 de meciuri disputate. In ultima etapa, cind vor intilni pe Leicester City, londonezii vor incerca sa-si mentina invincibilitatea din acest sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS