14.2 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportClasindu-se doar pe locul patru la CE de natatie

Clasindu-se doar pe locul patru la CE de natatie

Roxana Maracineanu a ratat calificarea la Olimpiada

Inotatoarea romana Roxana Maracineanu, care concureaza pentru Franta si este vicecampioana olimpica in 2000 la Sydney, in proba de 200 m spate, nu a reusit sa obtina calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Atena. Roxana s-a clasat doar pe locul al patrulea in finala de marti a Campionatelor Europene de natatie de la Madrid, cu timpul de doua minute, 14 secunde si 28 de sutimi.

Roxana Maracineanu, care are 28 de ani, viza in competitia de la Madrid calificarea pentru Olimpiada de la Atena pe aceasta distanta, insa ar fi trebuit sa obtina un timp sub doua minute, 12 secunde si 78 de sutimi. Aceasta a fost ultima ei sansa pentru a obtine un bilet pentru Atena, dupa esecul inregistrat la Campionatele Frantei din luna aprilie, de la Dunkerque.

In ultimii ani, Roxana Maracineanu s-a dedicat mai mult studiilor decit carierei de inotatoare si, se pare, ca aceasta este principala cauza a esecului sau. „Dupa doi ani de pauza, stiam ca numai o minune ar fi facut sa cistig. Credeam insa ca voi reusi sa ma calific la Olimpiada. Dar ceva mi-a lipsit. Probabil un pic de prospetime in finalul curselor“, a spus Roxana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS