16.2 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Netoiu nici nu ar trebui sa pomeneasca numele Universitatii!“

„Netoiu nici nu ar trebui sa pomeneasca numele Universitatii!“

Cind a sosit in Banie, Mircea Rednic a fost primit foarte bine nu numai de conducerea Universitatii, ci si de suporteri. Iar rezultatele au inceput imediat sa apara, alb-albastrii cistigind puncte pretioase care i-au readus pe locul patru in clasament. Stiinta a invins si Rapidul, iar Rednic i-a dedicat lui Copos un refren care l-a caracterizat mult timp pe tehnician: „Ce bine-mi pare ca ai luat teapa“, facind ca fanii olteni sa viseze la noi performante. Din Giulesti a venit apoi zvonul ca principalul alb-albastrilor s-ar reintoarce din vara la Rapid, fiind dorit de Copos, veste care i-a dat peste cap pe olteni. Imediat, „Puriul“ a dezmintit, afirmind ca nu a fost contactat de Copos si nu a vorbit cu nimeni de la Rapid despre acest subiect. „Oricum, nu vrea sa ma mai intorc in Giulesti“, a afirmat atunci Rednic, anuntind ca doreste sa faca performanta la Craiova.

La „Procesul etapei“, tehnicianul Universitatii a facut aceleasi declaratii, afirmind ca se gindeste la performanta si, daca anul acesta echipa nu va prinde un loc de Cupa UEFA, din sezonul viitor alb-albastrii vor avea ca obiectiv stabilit prezenta intr-o cupa europeana. Cuvintele lui Mircea Rednic au fost insa contrazise de declaratiile facute cam in acelasi timp, la cealalta emisiune specializata, „Recursul etapei“, de catre Gigi Netoiu, vicepresedintele lui Dinamo. Acesta a precizat ca Rednic va pleca de la Universitatea in vara, viitoarea sa destinatie fiind …Rapidul. „Chiar nu ati inteles ce se va intimpla? Din vara, Giovani Becali va parasi Rapidul, iar Copos il va readuce pe Rednic!“, a spus „Comandantul“, lasindu-se inca o data in ceata.

Referitor la aceste declaratii, presedintele executiv al clubului oltean, Pavel Badea, a fost transant: „Domnul Netoiu este un om foarte haios si care, daca nu iasa in relief la Dinamo, incearca sa iese in relief cu declaratii care privesc clubul Universitatea si pe care nu ar trebui sa le faca. De fapt, dumnealui nici nu ar trebui sa pomeneasca numele de Universitatea pentru ca nu a facut decit sa-l compromita!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS