12.3 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMiscari de trupe la nivelul conducerii executive a „pandurilor“

Miscari de trupe la nivelul conducerii executive a „pandurilor“

Gabi Zahiu a fost numit director sportiv la divizionara B din Tirgu Jiu, iar directorul executiv Sergiu Gaman a fost retrogradat

La citeva ore de la la esecul de pe teren propriu in fata Sportului Studentesc, care a anulat practic sansele de promovare ale gorjenilor, conducerea clubului Pandurii Tirgu Jiu a si luat primele masuri organizatorice. Comitetul Director al CS Pandurii, intrunit ieri, in sedinta de lucru, a hotarit ca antrenorul divizionarei B Minerul Motru, Gabi Zahiu, sa fie numit in functia de director sportiv al formatiei din Tirgu Jiu.

De pregatirea „minerilor“ se va ocupa pina la sfirsitul campionatului antrenorul secund Liviu Cojocaru, ajutat de catre unul dintre veteranii echipei, Petre Ghoerghe. Dupa un tur bun de campionat in care Minerul Motru s-a clasat pe locul opt, ultimul din obiectivul stabilit de conducere, in retur prestatia fotbalistilor motreni a scazut foarte mult, cu cinci etape inaintea finalului de sezon echipa antrenata de Gabi Zahiu intrind in hora retrogradarii. Aceasta mutare a lui Gabi Zahiu s-a vrut astfel si ca un soc la nivelul bancii tehnice a gruparii din Motru, care incearca sa iasa din pasa proasta in care se gaseste de citeva etape.

Noul director sportiv al „pandurilor“, Gabi Zahiu, nu considera aceasta schimbare ca o promovare, dar se bucura ca se afla in anturajul unei echipe care doreste performanta, el urmind sa-si inceapa de astazi noua activitate.

Gaman a fost trimis la copii si juniori

Cea de-a doua masura a Consiliului Director a fost retrogradarea directorului executiv al clubului, Sergiu Gaman, in functia de coordonator al Centrului de copii si juniori. Pedepsirea lui Gaman are legatura cu comportamentul huliganic al acestuia la adresa jurnalistilor, ultima iesire a „directorului“ fiind consemnata la derbiul cu Sportul, cind a injurat si a bruscat un ziarist din presa locala chiar sub privirile directorului de imagine Viorel Temelescu. Acesta a motivat retrogradarea lui Gaman prin faptul ca a adus „prejudicii morale clubului din cauza comportamentului fata de mass-media si fata de ceilalti oficiali ai clubului“.

Prin retrogradarea lui Gaman, functia de director executiv a fost desfiintata, ea nefiind pina acum recunoscuta oficial de catre conducatorii clubului tocmai pentru a-l proteja pe fostul director, functia pe care o detinea fiind incompatibila cu calitatea sa de observator.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS