10.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLuptam la „Kosovo“!

Luptam la „Kosovo“!

Vigariu si-a prelungit contractul cu Universitatea pina in vara anului 2007

Dupa meciul cu Petrolul, 5-1 pentru olteni, antrenorul Mircea Rednic s-a declarat multumit de rezultat, dar nemultumit de evolutia echipei, ceea ce pe multi suporteri si ziaristi i-a mirat.

S-a facut si un fel de tam-tam pe acest subiect, iar „Puriul“ a explicat: „Este normal ca antrenorul sa nu fie multumit de joc, deoarece eu stiu ce le-am cerut jucatorilor, mai stiu si ce pot ei (…). Cu entuziasmul asta mare – stiu eu? – sa nu ne pierdem capul, sa incepem sa plutim si sa zicem doar asa: «Mama, ce echipa mare sintem!» Sa fim realisti! Ce echipe am invins? Farul, Brasovul, Petrolul, un Rapid aflat intr-o forma critica. Sa raminem modesti si sa ne continuam drumul asa cum ni l-am propus“.

Si oltenii au ramas… modesti in rezultate, 1-1 cu „Poli“ Timisoara (d) si 0-0 cu Apulum (a). Dupa remiza de vineri seara cu promovata din Alba Iulia, oficialii olteni l-au acuzat pe Craciunescu pentru delegarea neinspirata si bizara a lui Serea ca arbitru, unii fotbalisti (Plesan, de exemplu) au criticat antijocul echipei Apulum, apoi

s-a vorbit de sansa oaspetilor, de forma buna a portarului Florin Cotora, s.a.m.d. Pina la un punct, aceste opinii sint logice, dar in ograda noastra ne-am uitat?

Acest egal, acasa, este intr-adevar, un esec, iar „vinovatul“

s-a vazut vineri pe „Ion Oblemenco“: echipa. N-are rost acum sa facem iarasi nominalizari – asa cum s-au repezit unii dupa meciul de la Timisoara -, dar citeva rotite n-au mers ca in meciurile cistigate cu Farul, Brasovul, Petrolul, Rapid. De ce?

A anticipat chiar Mircea Rednic: ne-am pierdut capul, crezind ca, daca jucam cu o nou-promovata, vaduvita si de absenta a doua piese grele – Ov. Maier si T. Moldovan -, totul e simplu. Nu a fost asa pentru ca, fara suparare, noi ne-am ingreunat, cum se spune, jocul. Comentariile nu isi mai au acum rostul, meciul urmator – cel de miine, cu Ceahlaul – fiind acum cel mai important. Cu -9 la „adevar“, Pinalti este acum la un pas de liga a doua… Meciul nu este televizat, dar sa speram ca la Piatra Neamt nu va reinvia Kosovo!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS