17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIonica Serea ne-a lasat si fara antrenor

Ionica Serea ne-a lasat si fara antrenor

N-ar fi exclus ca, la Piatra Neamt, „Puriul“ sa-l roage pe presedintele Badea sa-i dirijeze pe alb-albastri de pe banca

Judecind la rece, arbitrul Ionica Serea nu a condus rau partida „U“ Craiova – Apulum, mai ales ca presiunea exercitata asupra sa de catre suporterii olteni a fost imensa. Era de asteptat ca „juvetii“ sa nu-i ierte lui Serea scaparile suspecte de la meciul Dinamo – „U“ Craiova si tocmai de aceea a surprins incapatinarea lui Ion Craciunescu de a-l delega in Banie pe arbitrul focsanean.

Desi a judecat corect majoritatea fazelor, Serea a turnat gaz pe foc la intrarea in ultimul sfert de ora al partidei, atunci cind l-a eliminat pe Mircea Rednic, trimitindu-l in tribune. Din acel moment, atmosfera a devenit exploziva, iar iesirile necontrolate ale oltenilor la adresa lui Serea, dar si a observatorului Ion Craciunescu au fost, daca se poate spune asa, logice.

Ieri, presedintele Pavel Badea a comentat: „In privinta modului cum a condus meciul nu prea avem ce sa-i reprosam arbitrului. Totusi, cred ca putea sa judece si altfel incidentul cu Mircea Rednic. Ar fi evitat astfel sa-si complice situatia dupa ce sesizase ca suporterii nostri nu l-ar fi iertat pentru nimic in lume“.

Din pacate, miercuri, la Piatra Neamt, Universitatea va fi nevoita sa joace cu antrenorul in tribune. Pe de alta parte, n-ar fi exclus ca Rednic, desi nu este recidivist, sa fie suspendat mai mult de o etapa, Serea consemnind in raportul de arbitraj toate injuraturile pe care le-a incasat de la antrenorul alb-albastrilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS