22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar Stiinta CFR a invins

Doar Stiinta CFR a invins

In runda cu numarul 22 a celui de-al treilea esalon fotbalistic, singura echipa craioveana care a cunoscut gustul victoriei a fost Stiinta CFR. Armata a pierdut la scor de forfait confruntarea cu liderul Oltul Slatina, in timp ce Electro nu a putut sa treaca acasa de Petrolul Videle, intr-o confruntare importanta privind salvarea de la retrogradare.

Oltul Slatina – Armata 3-0

„Militarii“ s-au deplasat in fieful liderului cu gindul de a obtine un rezultat favorabil. Din pacate pentru trupa lui Silviu Stanescu, aceasta nu a reusit decit o prima repriza buna, in care a irosit citeva ocazii de a marca. La reluare, gazdele au deschis repede scorul, prin Marinescu (’47), iar jucatorii Armatei au acuzat lovitura. Craiovenii nu s-au mai regasit, iar slatinenii au mai punctat de doua ori, prin Fl. Serban (’77) si C. Stan (’89), „militarii“ ratind apoi si un penalti, prin Gusatu, in ultimul minut de joc.

FC Lapusata – Stiinta CFR 1-2

„Ceferistii“ s-au intors cu toate cele trei puncte din deplasarea de la Horezu, unde au intilnit pe FC Lapusata, o echipa aflata, de asemenea, in suferinta. Craiovenii au facut un joc bun, la capatul caruia s-au impus gratie reusitelor lui Marinac (’26) si Stancuta (’75), pentru gazde punctind Pintea (’51). Aceasta victorie extrem de importanta si pentru „adevarul“ echipei face ca Stiinta CFR sa pastreze in continuare sanse de salvare.

Electro – Petrolul Videle 1-1

Formatia din Valea Rosie a ratat o buna ocazie de a-si mari considerabil sansele de mentinere in Divizia C, remizind acasa cu o contracandidata la retrogradare. Dupa un joc disputat doar pe alocuri, elevii lui Bicu nu au putut mai mult, desi si-au creat citeva ocazii de poarta, in special in prima repriza. Oaspetii au fost cei care au deschis scorul prin Zaharia (’49), egalarea fiind adusa de Bucur (’57), Electro pierzind astfel doua puncte mari la „adevar“ si reintrind serios in hora retrogradarii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS