10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUn portar imbatabil ne-a furat victoria

Un portar imbatabil ne-a furat victoria

Universitatea – Apulum 0-0

• Stadion „Ion Oblemenco“, spectatori 15.000.

Universitatea: Guso – Daouda, Papura (’58, Stinga), Moti – Bolohan, Vigariu, Bundea (’46 Lutu), Plesan, Preda – Njock, McBreen (’25 Borbely). Antrenor: Mircea Rednic.

Apulum: Fl. Cotora – Jercalau, C. Ciobanu, D. Miclea, A. Popescu, C. Bar, – Galdean (’68 Kovacs), Iurisniti, Paleacu – Vascko (’88 Mitrofan), Nedelea (’82 Grigore). Antrenor: Alexandru Pelici.

• Au arbitrat: I. Serea – A. Onita, N. Meghesan.

• Observatori: Fl. Gitejan, I. Craciunescu.

• Cartonase galbene: Preda, Lutu / Jercalau, Vascko.

Oltenii nu au putut sub nici o forma sa-l dovedeasca aseara pe portarul Florin Cotora. La fel de adevarat este ca Universitatea nu a mai repetat prestatiile din ultima vreme, craiovenii lasind deseori impresia ca sint in criza de idei atunci cind se apropiau de careul oaspetilor.

Cu destule indisponibilitati in echipa, Alexandru Pelici a venit sa se apere. A facut-o bine, fortindu-si jucatorii sa se baricadeze cit mai departe de careul lui Cotora si indemnindu-i sa nu fie superficiali la nici un contact direct.

Atrasi in cursa, elevii lui Rednic nu au reusit sa gaseasca antidotul pentru a desface apararea oaspetilor, preferind sa suteze mult de la distanta.

In prima repriza, responsabil cu „torpilele“ a fost Mugur Bolohan, doua suturi naprasnice ale acestuia fiind foarte aproape sa-l dovedeasca pe Cotora. N-a fost sa fie, asa cum nici Plesan si nici Borbely nu s-au putut bucura la alte doua mari ocazii.

Dupa pauza, oltenii au revenit hotariti sa transeze repede disputa. Au asediat careul oaspetilor, dar, din pacate, nesansa sau excelentul portar Cotora s-a incapatinat sa pastreze tabela intacta.

Cea mai mare ocazie a ratat-o Jeremie Njock (’52), lovitura de cap a acestuia tintind bara. Apoi, spre final, Ovidiu Stinga a reusit doua suturi incredibile, de mare maestru, dar reduta lui Cotora nu a cedat, la fel cum nici Alin Vigariu nu l-a pacalit pe excelentul goal-keeper al oaspetilor. Nici cele sase minute de prelungire dictate de Serea nu ne-au mai ajutat. Am incercat, dar nu s-a putut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS