22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStaicu se joaca de-a ofiterul

Staicu se joaca de-a ofiterul

„Sint mandatat ca pentru o luna sa tin eu conferintele de presa, adica sint ofiterul de presa al Universitatii“, asa a inceput ieri Dinel Staicu dialogul cu presa. Deja a fost anuntat banchetul de sfirsit de an al Universitatii (4 iunie, ora 17.00, la Podari), apoi „Camelia Stancu II“ a predat microfonul antrenorului Rednic. „Puriul“ a spus: „Este lucru imbucurator pentru mine si echipa faptul ca Iordache si Bundea sint apti pentru jocul de miine (astazi – n.r.), dar depinde numai de mine daca o sa-i folosesc pe amindoi sau nu. Murgan nu este refacut, asa ca nu vreau sa riscam“.

Rednic: „Putem sa cistigam cu Apulum“

Despre partida de astazi, tehnicianul „alb-albastrilor“ a punctat: „Este un meci important, il jucam acasa, si doresc sa-l cistigam. Putem sa-l cistigam deoarece am demonstrat ca echipa are valoare. Am mare incredere in jucatorii pe care ii am la dispozitie, moralul lor este foarte bun (…) Vreau sa-i responsabilizez mai mult, sa fie constienti ca numai simplul fapt ca te afli la Craiova nu e suficient. Domnul Staicu ne asigura toate conditiile, sintem la zi cu toate problemele financiare, de aceea jucatorii trebuie sa fie constienti ca foarte multi suporteri doresc ca Universitatea Craiova sa revina acolo unde-i este locul…“

Oaspetii de astazi au fost caracterizati de Rednic ca fiind o echipa care a pus probleme in deplasare: „Sint sigur ca vor veni sa ne incurce! Dar nu cred ca le vom da ocazia. Trebuie sa ne impunem jocul nostru“.

Subiectul Serea a fost astfel comentat de Rednic: „Nu mi se pare normal ca arbitrul Serea sa fie delegat. Va fi o presiune foarte mare asupra lui. Plus ca observator este domnul Craciunescu. Sper insa ca arbitrul sa nu aiba probleme“.

„Puriul“ a evitat un raspuns transant in ceea ce priveste rezultatul pe care si l-ar dori in meciul Rapid – Dinamo (duminica): „Am jucat la ambele echipe, iar la Rapid am fost si antrenor, asa ca imi este greu sa ma pronunt. Cind am fost eu antrenor la Rapid, am cistigat de sase ori cu Dinamo! Este o performanta care va fi greu de realizat. Sper s-o realizez aici, cu Universitatea. Asta inseamna ca, aoleo! trebuie sa stau cel putin doi ani la Craiova!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS