22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFormatiile craiovene - la momentul adevarului

Formatiile craiovene – la momentul adevarului

Runda cu numarul 22 a Diviziei C, programata astazi, de la ora 18.00, poate fi considerata ca una a adevarului pentru echipele craiovene angrenate in acest esalon. Armata, spre exemplu, va intilni in deplasare liderul seriei. In schimb, Electro si Stiinta CFR sustin doua jocuri decisive in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Pentru ca se joaca tot pe stadionul din Valea Rosie, partida Prodchim Bals – FC Olt Scornicesti va incepe la ora 14.00.

Oltul Slatina – Armata

Confruntare de gradul zero la Slatina, unde liderul Oltul primeste vizita „militarilor“ craioveni. Armata este in crestere de forma dupa un inceput mai slab de retur, iar astazi are ocazia sa arate ca este o echipa redutabila, care se poate bate pentru promovare.

Electro – Petrolul Videle

Meci capital pentru trupa lui Marian Bicu, care este condamnata sa cistige confruntarea din Valea Rosie cu Petrolul Videle, pentru a-si spori considerabil sansele de salvare. Orice alt rezultat ar face ca Electro sa intre din nou serios in hora retrogradarii, avantajindu-si astfel adversarii de astazi.

FC Lapusata – Stiinta CFR

„Ceferistii“ au meci extrem de greu la Horezu, unde intilnesc o echipa, FC Lapusata, aflata in suferinta si pe care un eventual rezultat nefavorabil ar scufunda-o serios in nisipurile miscatoare ale retrogradarii. La rindul lor, craiovenii isi joaca si ei o ultima carte in incercarea disperata de a se mentine in acest esalon si au neaparata nevoie de un rezultat pozitiv pentru a pastra intacte sansele de salvare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS