14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFederer, eliminat in turul secund

Federer, eliminat in turul secund

Elvetianul Roger Federer a avut o „vancanta“ scurta la Roma. Liderul clasamentului mondial al jucatorilor de tenis a fost eliminat in turul doi al turneului international masculin din capitala Italiei, dotat cu premii in valoare de 2.425.500 de euro. Federer a trebuit sa se recunoasca invins in fata spaniolului Albert Costa, care s-a impus in trei seturi, 3-6, 6-3, 6-2. Tenismenul iberic nu a considerat o surpriza victoria sa in fata celui mai bun jucator din lume la ora actuala, dar a recunoscut ca a prins o zi foarte buna si ca Federer ramine in continuare un sportiv de clasa, care are are sanse mari sa se impuna la Roland Garros.

In turul secund al turneului italian s-au mai consemnat rezultatele: Vincent Spadea (SUA) – Hicham Arazi (Maroc) 2-6, 6-2, 6-4; Nikolai Davidenko (Rusia) – Fernando Gonzalez (Chile, nr.13) 6-2, 5-7, 6-2; Luis Horna (Peru) – Martin Verkerk (Olanda, nr. 14) 6-4, 3-6, 6-3; Nicolas Massu (Chile, nr. 8) – Irakli Labadze (Georgia) 6-2, 7-5.

Pavel, oprit de ploaie

Ziua a treia a competitie de la Roma, a patra din circuitul Masters Series, a fost cu ghinion, mai multe partide programate miercuri dupa-amiaza, in turul al doilea, fiind oprite din cauza ploii si aminate pentru ziua urmatoare. Dupa o scurta acalmie la inceputul serii, care a permis argentinianului Mariano Zabaleta sa se califice in turul al treilea, dupa ce l-a invins cu 7-5, 6-3 pe spaniolul Felix Mantilla, ploaia si-a facut din nou aparitia, obligind responsabilii turneului sa intrerupa definitiv meciurile.

Din pacate, nici ieri nu au avut mai mult noroc, dupa prinz „Cetatea Eterna“ fiind iarasi „lovita“ de ploaie. In competitie intrase si Andrei Pavel, care il avea ca adversar pe australianul Lleyton Hewitt, dar partida a fost intrerupta in setul al treilea, la scorul de 4-6, 6-3, 3-3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS