22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDinel pretinde ca Plesan ramine

Dinel pretinde ca Plesan ramine

Dinel Staicu a tinut ieri sa sublinieze: „Plesan nu pleaca la vara! Eu nu stiu de o asa-zisa oferta din Germania pentru Plesan, asa cum a fost difuzata miercuri seara o informatie la ProTV. Oricum, cei interesati de clauza de un milion de euro a lui Plesan sa-si ia gindul de la ea. Nu mai exista o asemenea clauza. Cei care sint interesati de Mihaita Plesan n-au decit sa se prezinte la negocieri, dar eu sint om de cuvint – nu voi face transferuri fara acordul presedintelui Badea si al antrenorului Rednic. Plesan a avut destule oferte, el a fost sincer si mi-a spus totul mie. M-as bucura ca in meciul din 18 mai Plesan sa dea gol pe «Ion Oblemenco», la meciul de retragere a lui Gica Popescu“.

Vorbind despre clauze, Staicu a nominalizat si pe ceilalti jucatori care au anumite clauze: Guso, Papura, Daouda, Njock si antrenorul Rednic. In ceea ce priveste clauza lui Bundea, ofiterul de presa Staicu a spus ca Zeno are doua clauze: una de 100.000 si alta prin care clubul Universitatea va negocia eliberarea cartii verzi.

Vorbind despre cazurile Napoli si Randjelovic, Staicu a concluzionat: „La Craiova este asa de bine, incit lumea vine si nu mai vrea sa plece de aici… Singurul care zice «sa mai vedem daca imi prelungesc contractul» este Rednic!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS