22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„AS Monaco se apropie de paradis“

„AS Monaco se apropie de paradis“

Le Parisien: „Revenita din infern, AS Monaco se apropie de paradis. Pe «Stamford Bridge», jucatorii monegasci au dansat, au cintat si s-au imbratisat. La 11 ani dupa Olympique Marseille, Monaco si-a implinit un vis fabulos: sa joace in finala Ligii Campionilor, Himalaya fotbalului european. Pe 26 mai, la Gelsenkirchen, echipa lui Didier Deschamps se va confrunta cu portughezii de la FC Porto pentru a aduce pe pamint francez aceasta cupa la care nu se mai spera“.

L’Equipe: „AS Monaco este prea puternica. AS Monaco va disputa a doua finala europeana din istorie, la 12 ani dupa ce a fost invinsa de Werder Bremen in finala Cupei Cupelor. Monaco a impus linistea pe stadionul «Stamford Bridge»“.

Le Figaro: „Jucatorii lui Didier Deschamps au facut rost de biletele pentru finala Ligii Campionilor, dupa un meci intens si dificil. «Visul meu? Nu am, exceptindu-l pe cel de a-mi intemeia o familie. Pentru mine, finala Ligii Campionilor este un obiectiv!», a spus fundasul Patrice Evra inainte de plecarea la Londra. Acest lucru demonstreaza tot. Nu doar Evra, ci toti ceilalti au stiut ce au de facut.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS