12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSamuel si Trezeguet sint ofertati de Chelsea

Samuel si Trezeguet sint ofertati de Chelsea

Responsabilii clubului Chelsea au facut gruparii AS Roma o propunere „care nu poate fi refuzata“ , pentru achizitionarea fundasului Walter Samuel, a anuntat impresarul jucatorului argentinian. „Oferta este enorma si va fi imposibil de refuzat, atit de jucator, cit si de club“, a spus Raul Oliveros, lucru confirmat si de asistentul jucatorului, Abel Balbo. Samuel, care are 26 de ani, international argentinian, este sub contract cu AS Roma pina in 2006. El l-ar putea inlocui la Chelsea pe francezul Marcel Desailly.

Presa britanica a mai anuntat ca echipa Chelsea a inceput negocierile si pentru achizitionarea atacantului formatiei Juventus Torino, David Trezeguet. Chelsea pregateste 22 de milioane de euro pentru aducerea lui Trezeguet, urmind sa plateasca aceasta suma dupa vinzarea argentinianului Hernan Crespo sau a romanului Adrian Mutu. Jurnalistii englezi au informat ca patronul rus Roman Abramovici doreste sa-i mai aduca la Chelsea pe David Beckham si pe Ronaldo.

Chelsea, care a cheltuit 192 de milioane de euro pentru transferuri dupa preluarea clubului de catre Roman Abramovici, i-a achizitionat deja, pentru sezonul viitor, pe portarul ceh Petr Cech (Rennes) si pe atacantul olandez Arjen Robben (PSV Eindhoven).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS