28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDerlei, eroul lusitanilor

Derlei, eroul lusitanilor

Publicatiile portugheze care au aparut ieri au acordat spatii ample calificarii echipei FC Porto in finala Ligii Campionilor. Ziaristii lusitani au opinat ca „omul meciului“ a fost atacantul brazilian Derlei, autorul golului care a permis echipei portugheze sa se califice in finala Ligii Campionilor in dauna formatiei spaniole Deportivo La Coruna.

„Derlei cel de aur“, „Stralucitor“, „Fara cuvinte“, sint titlurile articolelor publicate de cotidianul sportiv A Bola. „Un spectacol fantastic, in care ambitia s-a combinat cu rigoarea tactica. «Dragonii» au scris o noua pagina de aur si pot realiza ceea ce doar Liverpool a reusit pina acum: sa cucereasca doua competitii europene diferite, in doua sezoane consecutive“, a scris cotidianul citat.

„Derlei, ca intotdeauna, a fost determinant. El a inscris un gol din penalti, a alergat, a luptat, intr-un cuvint a fost asa cum este intotdeauna, adica extraordinar“, a scris jurnalul Publico.

„Iata-l pe Campion“, a titrat pe prima pagina publicatia Jornal de Noticias, alaturi de o fotografie a atacantului brazilian. „Derlei a facut un spectacol de vis“, a mentionat cotidianul citat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS