10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTrei medalii de aur pentru craiovence

Trei medalii de aur pentru craiovence

Tinerele luptatoare de CSM Craiova – CSS Electro s-au descurcat foarte bine la Campionatul National Individual de lupte libere pentru juniori (m+f), care a avut loc la finele saptaminii trecute la Buzias, demonstrind ca la ora actuala sint numarul unu in tara. Din lotul deplasat de antrenorii Eugen Circiumaru si Aurel Cimpoieru si coordonat de Petre Banciu, cu o singura exceptie, toate sportivele au reusit o clasare pe podium, cu toate ca concursul a fost extrem de dificil, la start inscriindu-se peste 200 de luptatoare.

In total, s-au obtinut trei locuri intii, un loc doi, doua locuri trei si un loc patru. Cele mai bune rezultate le-au reusit Naderu Laura (categoria 48 kg), Paic Ana Maria (67 kg), Sadoveanu Mihaela (63 kg), care si-au adjudecat fiecare cite o medalie de aur. Patrut Georgiana (59 kg) a obtinut medalia de argint, in timp ce Boros Magdolna (48 kg) si Paic Georgiana (55 kg) au terminat concursul pe locul trei. La rindul sau, Bringhie Renata (59 kg) s-a clasat pe locul patru.

Craiovencele se mentin pe primul loc si in competitia pe echipe dupa desfasurarea a trei etape (CSM-CSS este campioana en titre), urmatoarea runda urmind sa aiba loc la toamna, iar turneul final in luna decembrie.

Argint pentru gorjeni

Luptatorii clubului Pandurii Tirgu Jiu, Gabriel Serbanica, 74 kg, si Robert Miuti, 50 kg, au obtinut medaliile de argint la competitia de la Buzias. O alta sportiva a clubului gorjean, Denisa Tutu, a ocupat locul cinci la categoria 51 kg, fiind la prima participare la un concurs de asemenea anvergura. Robert Miuti a fost selectionat si in lotul national de cadeti, urmind sa reprezinte Romania la Campionatele Europene de la Varna, Bulgaria. Sportivii de la CS Pandurii sint pregatiti de antrenorii Alexandru Motorga, Gheorghe Gorjanu si Aurica Gorjanu, ultimul participind la competitie si in calitate de arbitru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS