23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu trebuie sa ne «imbatam», ci sa ne ambitionam!“

„Nu trebuie sa ne «imbatam», ci sa ne ambitionam!“

In etapa a 25-a, FC Craiova intilneste acasa, in Parcul „Romanescu“, Rulmentul Alexandria, o echipa aflata pe locul 11, cu -8 la „adevar“, cu o situatie nu prea roz, desi echipele care par a fi condamnate la retrogradare aproape se cunosc: Rarora, Cimentul Fieni, ARO Cimpulung.

Pentru acest meci, oltenii lui Ungureanu, Neagoe si Bita se confrunta cu doua probleme: suspendarea lui Scarlat (pentru cumul de cartonase galbene) si probabila indisponibilitate a lui Cristescu. Despre aceasta intilnire, directorul Nae Ungureanu a fost transat si la obiect: „Batem!“

Eugen Neagoe, antrenorul principal, completeaza: „FC Craiova are o alta fata, ca sa zic asa. Rezultatele bune din acest retur demonstreaza schimbarile in bine aparute in Parcul «Romanescu», respectiv ca am scapat de emotiile retrogradarii, fiind acum pe locul sapte, dar cu pasiv la «adevar» (-3). Evolutiile bune de pina acum nu trebuie sa ne «imbete», ci sa ne ambitioneze. Ca atare, meciul cu Rulmentul Alexandria trebuie tratat cu toata atentia. Dupa aceasta intilnire, FC Craiova are un adevarat examen, meciul cu Sportul Studentesc, in Regie (etapa a 26-a)“.

Oltenii au avut ieri doua antrenamente, iar astazi au programat un joc-scoala. Joi si vineri vor avea o singura sedinta de pregatire, iar dupa cea de vineri se intra in cantonament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS