12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au cistigat dreptul de a spera

Pandurii au cistigat dreptul de a spera

Rulmentul – Pandurii 1-2

• Stadion „Rulmentul“, spectatori: 4.000.

• Au marcat: Voicila ’31 / Nica ‘8, Lacoviste ’61.

Rulmentul: Mirancea – Ghita, I. Andrei, Pasca, M. Gheorghe – M. Stan (’88, M. Stanciu), M. Bratu, Mitroi, G. Ene – Voicila (’86, Cusca), Micu (’79, Miklos). Antrenor: Gh. Lungu.

Pandurii: Lung – Mauta, Cr. Popescu, Kareem (’46, Al. Cristea) – Popete, Nica, Ursu, I. Stanciu (’59, Lapadat), Vintilescu – A. Popescu, Lacoviste (’70, A. Nicola). Antrenor: E. Sandoi

• Au arbitrat: S. Altmayer – N. Meghesan, S. Martin.

• Observator: A. Comsa.

Echipa Pandurii Tirgu Jiu a obtinut a treia victorie in deplasare din acest retur chiar la momentul oportun, inaintea meciului direct cu principala pretendenta la promovare, Sportul Studentesc. Victoria la limita, 2-1 la Alexandria, ofera elevilor lui Sandoi tonusul necesar pentru abordarea derbiului cu „studentii“, cu speranta ca la sfirsitul saptaminii distanta fata de Divizia A va fi mai scurta cu trei puncte.

Cu patru indisponibilitati importante, tehnicianul Pandurilor a mizat pe tineretea lui Lacoviste, Cristea si Stanciu, si pe experienta lui Cristi Popescu, declarindu-se multumit de rezultatul alegerii. Dupa golul lui Nica din minutul 8, inscris cu largul concurs al portarului Mirancea, gazdele au echilibrat partida, Voicila reusind egalarea in minutul 31, cu un sut din voleu, dupa ce apararea din fata lui Lung respinsese centrarea din corner a lui Ene.

Intrarile lui Cristea si Lapadat au dinamizat jocul oaspetilor, ultimul fiind protagonistul a doua ratari monumentale. Pina la urma, sutul din marginea careului de 16 m al teleormaneanului Lacoviste a transat meciul in favoarea „pandurilor“, dovedindu-se inca o data valabilitatea zicalei ca nimeni nu este profet (sau marcator) in judetul lui.

Antrenorul invingatorilor, Emil Sandoi, a apreciat daruirea elevilor sai, insa a avut puterea sa recunoasca inexactitatile din jocul echipei sale: „Felicit pentru daruire echipa mea, dar au fost destule inexactitati. S-a cunoscut lipsa jucatorilor suspendati sau accidentati“. Rezultatul a stat in balanta pina la fluierul final al lui Sorin Altmayer, Sandoi resimtind din plin acest lucru: „Iti sta inima la un meci ca asta. S-a jucat pina in ultima secunda, cu ocazii de o parte si de alta“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS