24 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportArsenal a ramas neinvinsa

Arsenal a ramas neinvinsa

Arsenal Londra, care se poate considera deja campioana a Angliei, a ramas neinvinsa si simbata, pe „Highbury“, dupa remiza „alba“, 0-0, inregistrata in fata lui Birmingham, intr-un meci contind pentru etapa a 36-a a Premier League. Arsenal, care mai are de disputat miine un meci restanta, la Portsmouth si care si-a ameliorat in acest sezon recordul de invincibilitate in campionat, nu a cunoscut infringerea de 35 de meciuri (24 de victorii, 11 remize).

Principala urmaritoare a lui Arsenal, Chelsea Londra, a invins simbata, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, formatia Southampton, intr-un meci in care atacantul roman al „albastrilor“, Adrian Mutu, nu a jucat. Pentru Chelsea au inscris Cranie (’59 – autogol), Lampard (’75, ’83) si Johnson (’85).

Echipa la care evolueaza atacantul roman Ionel Ganea, Wolverhampton, a cistigat, cu scorul de 2-1, partida disputata pe teren propriu impotriva formatiei Everton. Everton a deschis scorul prin Osman, in minutul 3, in timp ce pentru Wolverhampton au marcat Camara (’55) si Cort (’84). La Wolverhampton, atacantul Ionel Ganea a fost introdus pe teren in minutul 77, in locul lui Denis Irwin.

Alte rezultate inregistrate simbata, in etapa a 36-a a campionatului Angliei: Blackburn – Manchester United 1-0 (Stead ’85), Charlton – Leicester 2-2 (Fortune ’53, Di Canio ’76 – penalti / Bent ‘5, Ferdinand ’88), Manchester City – Newcastle 1-0 (Wanchope ’59), Portsmouth – Fulham 1-1 (Yakubu ’80 / McBride ’85). Partidele Bolton – Leeds, Aston Villa – Tottenham si Liverpool – Middlesbrough s-au jucat ieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS