14.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Echipa de cirnati a lui Rudi“

„Echipa de cirnati a lui Rudi“

Dupa umilitoarea infringere suferita miercuri seara, in fata Romaniei, 1-5, componentii echipei nationale a Germaniei au fost caracterizati in editia de joi a cotidianului german Bild ca fiind niste „castraveti“. Dupa o zi de gindire, jurnalistii prestigiosului ziar german au inlocuit castravetii cu… cirnatii.

Toti jucatorii aliniati de Rudi Völler in fiascoul de la Bucuresti au aparut pe prima pagina a cotidianului Bild de ieri sub titlul „Echipa de cirnati a lui Rudi“, avind corpurile inlocuite cu niste cirnati.

La doua zile dupa amicalul cu Romania, Bild a dedicat doua pagini acestei infringeri, care a lasat in stare de soc o natiune nebuna dupa fotbal. Cotidianul ii cere totodata antrenorului Rudi Völler sa renunte la unii dintre componentii lotului national si sa convoace noi talente.

Völler isi pastreaza calmul

Völler, care a spus, dupa umilitoarea infrigere a Germaniei la Bucuresti, ca singurul lucru pe care il poate face este sa-si prezinte scuzele, ramine deocamdata calm. „Este prea devreme sa spun ceva. Exista multe lucruri care nu mi-au placut si care trebuie discutate, dar mai intii trebuie sa analizam din nou jocul, cit mai rapid“, a afirmat selectionerul german.

Völler va anunta, pe 24 mai, lotul cu care va participa la Campionatul European din Portugalia. Germania, multipla campioana mondiala si europeana, care si-a mai revenit si cu alte ocazii dupa astfel de esecuri, va evolua la turneul final al CE 2004 in grupa D, alaturi de Olanda, Cehia si Letonia, primele doua fiind si viitoarele adversare ale Romaniei in preliminariile Cupei Mondiale 2006.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS