8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportdin preliminariile CM 2006 Olanda a zdrobit Grecia

din preliminariile CM 2006 Olanda a zdrobit Grecia

Miercuri seara si principalele adversare ale tricolorilor din preliminariile Cupei Mondiale editia 2006 au avut programate partide de verificare. Reprezentativa Olandei, cel mai de temut team pentru trupa lui Iordanescu, a zdrobit pe teren propriu selectionata Greciei cu 4-0.

Elenii nu au rezistat decit o repriza in fata ritmului impus de „portocala mecanica“, in partea secunda picind si golurile. Atacantul lui Bayern, Roy Makaay, a deschis scorul (’50), Zenden l-a majorat (’58), pentru ca Heitinga (’61) si Van Hooijdonk (’89) sa completeze recitalul olandezilor, care dovedesc ca se afla in mare forma.

Cehia – Japonia 0-1

Nu acelasi lucru se poate spune despre cealalta adversara a Romaniei din preliminarii, Cehia, considerata la fel de puternica. Nedved si compania nu se regasesc, suferind a doua infringere intr-un joc amical. Dupa 1-2 cu Irlanda, la Dublin, cehii au fost invinsi miercuri seara chiar pe propriul teren de catre Japonia cu 1-0. Victoria surprinzatoare a niponilor a fost adusa de Kubo, care a inscris in minutul 32.

Finlanda si Macedonia au pierdut

Alte doua adversare ale Romaniei in preliminariile CM 2006, Macedonia si Finlanda, au fost invinse cu acelasi scor, 1-0. Selectionata Finlandei a fost depasita, in deplasare, de formatia Bosniei Hertegovina, unicul gol al intilnirii fiind marcat de Micimovici, in minutul 88.

Macedonia nu a putut sa treaca acasa de mult mai bine cotata reprezentativa a Croatiei, care s-a impus prin golul reusit de Klastici, in minutul 33.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS