6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPlesan si Danciulescu viseaza cu ochii deschisi

Plesan si Danciulescu viseaza cu ochii deschisi

Cel mai frumos gol al partidei Romania – Germania a fost marcat de mijlocasul Universitatii Craiova, Mihaita Plesan. In minutul 21 al meciului de pe „Giulesti“, Plesan a recuperat balonul la 40 de metri de poarta adversa si, dupa ce a slalomat printre fundasii germani, l-a executat pe Kahn cu un sut in vinclu. Mihaita a spus dupa meci ca nu se astepta sa fie titular in fata unei echipe cu un palmares impresionant, cum este Germania. „Cind am venit la nationala speram sa joc si eu citeva minute impotriva Germaniei, dar in momentul in care am si inscris gol, totul a fost senzational pentru mine. Am crezut ca este un vis. Nu stiu daca ar fi fost acelasi rezultat in cazul in care ar fi fost un meci oficial. Speram sa jucam la fel in continuare si sa nu-i dezamagim pe suporteri“, a spus Plesan.

Golgheterul campionatului Romaniei, Ionel Danciulescu, a spus ca nu si-a inchipuit vreodata ca va reusi sa-i dea doua goluri marelui portar german Kahn. „Nici in cele mai frumoase vise ale mele nu as fi crezut ca ii voi da doua goluri lui Oliver Kahn. A fost superb. Speram sa nu-i dezamagim nici in campania de calificare la CM-2006 pe acesti minunati suporteri pe care ii avem in Romania“, a spus Danciulescu.

Portarul reprezentativei Germaniei, Oliver Kahn, a spus, dupa infringerea suferita la Bucuresti, ca nu isi poate da seama ce s-a intimplat in acest meci. „Ne-am lasat macelariti. N-avem nici o scuza“, a declarat portarul german.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS