10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Puriul“ a fost innobilat

„Puriul“ a fost innobilat

In preambulul conferintei de presa de ieri, patronul Dinel Staicu i-a inminat antrenorului Mircea Rednic un „pasaport de oltean“ precizindu-i: „Ti-ai capatat cetatenia de oltean… Fii binevenit in rindurile noastre! Esti acum oltean get-beget“. Rednic si-a manifestat nedumerirea, glumind: „Mai lipseste ceva… O olteanca!“

Dupa ce i-a promis rezolvarea acestei „probleme“, Staicu a lansat si o propunere urbei: „Daca ajung primar, voi face un proiect de hotarire a Consiliului Local pentru ca Rednic sa devina cetatean de onoare al Craiovei. Merita asta“.

Rednic: „Vreau sa avem continuitate“

Trecindu-se la lucrurile serioase, adica meciul de miine, de la Timisoara, tehnicianul Universitatii a prezentat mass-media problemele de sanatate ale lotului Universitatii, respectiv indisponibilitatile lui Murgan, Iordache, Stoianof, Cl. Tudor si Craciunescu.

Despre partida cu „Poli“, „Puriul“ a punctat: „Este un meci foarte important pentru noi, vreau sa avem continuitate in rezultate si in joc. Ati vazut, de la meci la meci jocul echipei a crescut, am inscris multe goluri si am primit putine – ceea ce este foarte bine pentru moralul jucatorilor. Pot spune ca ei sint concentrati la maximum pentru meciul de la Timisoara, care nu este usor. «Poli» revine acasa dupa o victorie in deplasare (FCM Bacau – «Poli» 0-1 – n.r.), iar atmosfera de la Timisoara este una deosebita, la fel ca aceea din Craiova. Probabil ca va fi un stadion plin sau arhiplin. Imi doresc foarte mult ca si suporterii olteni sa fie la Timisoara alaturi de echipa. Ei ne-au ajutat tot timpul si avem nevoie de sustinerea lor“.

Prima dubla pentru o victorie la Timisoara

Referindu-se la fotbalistii Timisoarei, Mircea Rednic a admis ca „Poli“ are jucatori care pot face diferenta, cum sint Buia sau Silvasan. „Exista la Timisoara un entuziasm aparte, dar care poate sa fie cu doua taisuri, adica fiind impinsi foarte mult de public s-ar putea sa si greseasca si astfel sa ne creeze noua spatii de care ar trebui sa profitam“, a completat Rednic.

Mai in gluma, mai in serios, „Puriul“ a anuntat si rasplata pentru o eventuala victorie la Timisoara: „Domnul Staicu a facut un efort ca la Timisoara sa fie o prima dubla! Apreciez acest lucru, eu ii multumesc, iar Corneliu Papura o sa-i multumeasca in numele jucatorilor. Ma bucur ca dinsul este alaturi de echipa. A respectat tot ce a promis. Asta e bine, putem face performanta…“

Aducindu-se in discutie mediatizata problema a invingatorului meciului din penultima etapa a campionatului, Universitatea – Steaua, Mircea Rednic a pasat acum pisica in ograda patronului: „Mai este pina atunci, noi pregatim fiecare meci, sintem profesionisti… Sa luam cit mai mult puncte, mai vedem. Cel care decide va fi domnul Staicu…“

Dinel finanteaza galeria

Vorbind despre relatia cu galeria, patronul Staicu a declarat ieri ca ar fi intentionat sa nu se mai implice financiar in problemele deplasarii suporterilor la Timisoara, dar s-a razgindit: „Sint alaturi de suporteri. Mi-am manifestat disponibilitatea de a finanta deplasarea la Timisoara. Daca m-am apucat sa fac politica, tin sa spun ca am facut-o tot pentru ei. Asta trebuie sa inteleaga. Sper ca pe viitor sa avem o mai buna colaborare“. Suporterii Universitatii au solicitat autocare pentru deplasarea la Timisoara a aproximativ 500 de fani.

Randjelovic va pleca

Despre cazul Randjelovic, Dinel a confirmat ca este iminenta plecarea sirbului de la Craiova: „Am avut o discutie cu antrenorul Rednic si presedintele Badea si am ajuns la concluzia rezilierii contractului pe cale amiabila. Randjelovic va pleca din Craiova liber de contract, fara nici o pretentie financiara din partea noastra“.

Conferinta de presa s-a incheiat in acordurile celebrei melodii a lui Tudor Gheorghe dedicata oltenilor, purtatorul de cuvint precizind motivul: „Cum Rednic a primit pasaportul de oltean, ii dedicam melodia oltenilor…“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS