12.3 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIordache si Murgan vor lipsi cu „Poli“ AEK

Iordache si Murgan vor lipsi cu „Poli“ AEK

Pentru meciul de vineri („Poli“ AEK – Universitatea), antrenorul Mircea Rednic se confrunta cu doua probleme importante, respectiv indisponibilitatea mai veche a lui Iordache, iar de vineri si pe cea a lui Murgan. Convocat la lotul national de tineret alaturi de Moti si Banica, Murgan n-a putut participa la actiunea lui Nae Manea deoarece in timpul meciului Universitatea – Petrolul (prin min. 75) a facut o entorsa de gradul doi la glezna dreapta si a devenit astfel si el indisponibil pentru meciul de la Timisoara.

In ceea ce-l priveste pe Iordache, doctorul Claudiu Stamatescu a explicat situatia actuala: „I-am dat jos dispozitivul care l-a imobilizat doua saptamini si acum face tratament (fizioterapie). Oricum, nu poate fi apt pentru meciul de la Timisoara, el trebuie sa reintre treptat in efort. Probabil ca saptamina viitoare datele problemei vor fi altele, adica va fi apt“.

Ovidiu Stoianof are o entorsa la genunchi, primita „cadou“ in perioada turneului echipei „Under 19“ in Turcia, turneu de calificare pentru CE din Elvetia (obiectiv insa ratat de micii „tricolori“). Stoianof este incert.

O situatie aparte o are Craciunescu. Doctorul Stamatescu a precizat: „In prezent, Catalin urmeaza un program separat. El, dupa cum se stie, a avut operatie la genunchi. Problema lui actuala nu este aceasta operatie, ci o calcificare pe coapsa dreapta (pe muschiul drept abdominal) in urma a doua rupturi pe care le-a avut in urma cu mai bine de un an. In momentul in care se intra in efort maxim, aceste calcificari provoaca microrupturi de jur-imprejur“.

In urmatoarele zece zile, Craciunescu va respecta un tratament, dupa care se va stabili daca va putea intra normal in pregatiri. Craciunescu este optimist, dar doctorul Stamatescu a fost rezervat.

Si Claudiu Tudor este intr-un program de recuperare si, dupa toate probabilitatile, abia din vara va fi apt pentru a reintra in programul de antrenament al echipei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS