17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Schumacher este ori orb, ori prost“

„Schumacher este ori orb, ori prost“

Pilotul columbian Juan Pablo Montoya, care s-a clasat pe locul al treilea la Marele Premiu al statului San Marino, a criticat comportamentul germanului Michael Schumacher, cistigatorul cursei. „Michael Schumacher a ratat startul. A fost lent. Am vrut sa il depasesc si m-a impiedicat sa fac acest lucru de doua ori. Apoi, s-a apropiat de monopostul meu, m-a lovit si m-a trimis in iarba. Este dezolant sa concurezi in asemenea conditii si m-ar surprinde daca s-ar schimba ceva. Inteleg ca isi apara pozitia, dar pina cind i se va permite sa se comporte astfel? El mi-a spus ca nu m-a vazut, ca nu a stiut ca ma aflam acolo. Probabil ca a uitat sa se uite. Nu m-a vazut? Trebuie sa fie orb sau prost“, a spus Montoya.

Montoya a mai afirmat ca regulamentul avantajeaza scuderia Ferrari. „Regulamentul nu este corect. Este facut doar pentru Ferrari si pentru nimeni altcineva. Amintiti-va cum a fost la Indianapolis, anul trecut. Am fost penalizat si acest lucru m-a costat cistigarea campionatului. As fi putut deveni campion“, a mentionat columbianul.

La rindul sau, Schumacher considera un simplu incident faptul ca l-a scos pe Montoya in decor. „Doream sa il tin in spatele meu pe Montoya, pentru a nu pierde contactul cu liderul. La inceput, am vazut ca a incercat sa ma depaseasca, iar apoi nu l-am mai vazut. Nu ma mai asteptam ca el sa se afle pe exteriorul pistei. Consider ca acesta este doar un incident“, a spus germanul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS