15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMergea si Tecau, invingatori la Doha

Mergea si Tecau, invingatori la Doha

Gorjeanul Florin Mergea si constanteanul Horia Tecau, cei mai buni juniori ai Romaniei in proba de dublu, au cistigat fara probleme turneul futures de la Doha, dotat cu premii in valoare de 15.000 de dolari. Perechea romana a invins fara drept de apel, in finala, cuplul german Franck Moser / Bernard Parun, cu scorul de 6-1, 6-2.

Jucatoarea romana Monica Niculescu a cistigat duminica turneul international de juniori (18 ani) Triangle D’Or (Franta), invingind-o in finala pe frantuzoaica Mailyne Andrieux cu 6-2, 6-2.

Monica Niculescu si-a adaugat in palmares si titlul la dublu feminin, obtinut alaturi de Gabriela Niculescu in finala impotriva cuplului rus Ekaterina Kirianova / Irina Kotkina cu 7-5, 6-1.

Finala feminina a turneului de la Beaulieu Sur Mer s-ar fi disputat intre doua romance, daca Mihaela Buzarnescu nu ar fi fost eliminata in semifinale de Andrieux cu 6-4, 5-7, 6-7.

La turneul de juniori (18 ani) de la Piestany (Slovacia), Ionut Mihai Beleleu a ajuns pina in semifinale, unde a fost eliminat cu 4-6, 3-6 de slovacul Lukas Lacko, primul favorit, care a si cistigat proba de simplu.

Juniorii romani s-au descurcat foarte bine si la turneul international de tenis de la Adana (Turcia), desfasurat la sfirsitul saptaminii trecute. Competitia a fost cistigata, atit la baieti, cit si la fete, la categoria 14 ani, de sportivi din Romania. De fapt, toti cei patru finalisti au fost romani. La baieti s-a impus Marius Cirstea, legitimat la Clubul Livone Tenis Club-Ilie Nastase, care l-a invins in doua seturi, 6-7, 6-0, pe Costin Paval (CSA Steaua Bucuresti).

Finala fetelor, disputata intre Irina Begu (CSA Steaua) si Simona Halep (CSS Constanta), a fost cistigata de jucatoarea stelista cu 6-4, 3-6, 6-3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS