21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMurgan nu se va mai prezenta la lot

Murgan nu se va mai prezenta la lot

Pe adresa clubului din Banie a sosit vineri o adresa prin care trei componenti ai Universitatii, portarul Banica, fundasul Moti si mijlocasul Murgan, erau convocati pentru astazi dupa-amiaza, la Mogosoaia, in vederea unei actiuni a lotului national de tineret.

Din pacate, Murgan nu va putea sa dea curs acestei convocari, din cauza unei accidentari suferite in timpul meciului cu Petrolul. Jucatorul craiovean a acuzat o entorsa, cu care s-a chinuit in ultimele 15 minute ale partidei (Rednic efectuase deja cele trei schimbari), punindu-se chiar problema ca el sa nu poata juca nici vineri, la Timisoara.

De la Universitatea a mai fost convocat si Mihaita Plesan, insa pentru amicalul pe care nationala de seniori a Romaniei il va sustine miercuri, pe Giulesti, cu reprezentativa similara a Germaniei.

Astazi, de la ora 13.00, este rindul mijlocasului Universitatii, Zeno Bundea, sa discute cu suporterii prin intermediul calculatorului. Zeno se va afla la sediul clubului, unde, pentru aproape o ora, va dialoga pe forum cu fanii alb-albastrilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS