9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Am riscat si totul s-a intors impotriva mea!“

„Am riscat si totul s-a intors impotriva mea!“

Claudio Ranieri, antrenorul italian al echipei Chelsea Londra, si-a justificat optiunile tactice pe durata meciului pierdut cu 1-3 in fata formatiei AS Monaco, in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor, si considera ca scorul nu este insurmontabil.

„La pauza, la 1-1, moralul era excelent la vestiare, iar jucatorii mi-au spus: «Putem cistiga meciul, putem sa-i batem astazi». Eu mi-am spus atunci ca, pentru a-i bate, trebuie sa modific dispozitivul de joc“, a explicat Ranieri, foarte criticat de presa britanica pentru inlocuirile operate la pauza si in repriza secunda.

„Monegascul Ibarra l-a tinut foarte bine pe Gronkjaer, iar atunci eu l-am inlocuit pe jucatorul meu cu Juan Veron, care a avut o evolutie foarte buna in partida cu Middlesbrough, dupa ce intrase pe parcursul meciului. Eu am crezut ca Ibarra va avea nevoie sa se adapteze unui jucator cu un stil diferit, iar asta ar fi pus probleme lui Monaco“, a adaugat tehnicianul italian.

„Cind Zikos a fost eliminat, mi-am spus ca soarta este in favoarea noastra. Atunci am decis sa incerc sa cistig meciul si l-am introdus pe Hasselbaink. A fost un pariu, dar un risc calculat… Totul s-a intors insa impotriva mea, Monaco inscriind doua goluri in 12 minute“, a spus Claudio Ranieri.

„Am spus dupa partida ca avem sanse de 20 la suta sa ne calificam. Dar, indiferent ca avem cinci, zece sau 90 la suta sanse, trebuie sa credem in calificare“, a incheiat antrenorul echipei Chelsea.

Partida retur se va disputa pe 5 mai, pe stadionul „Stamford Bridge“ din Londra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS