27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSperiatii lui nea Marin

Speriatii lui nea Marin

Cind isi da cu parerea despre fotbal, presedintele Pandurilor din Tirgu Jiu, Marin Condescu, devine chiar mai interesant decit Dinel Staicu. Ca sa-si ascunda neimplinirile din acest sezon dupa ce a promis (i-o fi cerut cineva?) ca va promova, Condescu sugereaza ca jucatorii sai pierd de frica sa nu ajunga in Divizia A! Unii dintre ei ar simti, chipurile, ca vor fi dati afara pe motiv ca nu au valoare pentru primul esalon.

Cum raspund jucatorii? In nici un fel, altfel ar risca sa-l supere pe „Tatuca“, omul care scoate bani din mine (era sa scriem si din fabrici si uzine…) sa-i dea la fotbalisti. N-ar avea Pandurii, asa cum arata acum, valoare de Divizia A? Sa fim seriosi, ca nu i-o trimite cineva sa joace in „Il Calcio“, ar veni doar linga Apullum (uite ca astia nu s-au speriat si rezista bine mersi), „Poli“ AEK sau Jiul Petrosani, echipe cu jucatori la fel de buni (sau la fel de slabi, luati-o cum vreti) ca baietii din Tirgu Jiu.

Partea hazlie este ca acelasi Condescu zice ca, in caz ca echipa nu va promova, va remania masiv lotul. Cum ar veni, jucatorii aia care s-ar teme de somaj in caz de promovare sint anuntati ca vor fi dati mai repede afara daca ramin in B! Si atunci, de ce le-o fi mai frica fotbalistilor de la Pandurii? De Divizia A sau de Divizia B, ca nimeni nu mai intelege nimic, iar o liga intermediara, intre A si B, chiar nu exista.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS