24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGuvernul de la Ankara ancheteaza sesizarea lui Lucescu

Guvernul de la Ankara ancheteaza sesizarea lui Lucescu

Eyup Ozguc, seful corpului de control al guvernului turc, a spus ca va discuta cu antrenorul echipei Besiktas, Mircea Lucescu, in legatura cu declaratiile facute de acesta dupa meciul cu Ankaragucu, scor 1-1, din etapa a 20-a a campionatului Turciei.

„Voi discuta cu Lucescu. Nu este vorba despre declansarea unei anchete sau de un interogatoriu, ci doar de o informare. Cercetam daca au existat motive pentru ca Lucescu sa faca acele declaratii“, a spus Eyup Ozguc.

Seful corpului de control al guvernului turc a avut miercuri o intrevedere cu presedintele clubului Besiktas, Serdar Bilgili, la sediul gruparii din Istanbul. „Am inceput sa facem cercetari in legatura cu polemicile din fotbal la care a asistat opinia publica. In acest context, am cerut si parerea lui Bilgili. Declaratiile facute de Serdar Bilgili si Mircea Lucescu arata sensibilitatea lor fata de ceea ce se intimpla in fotbal“, a afirmat Ozguc.

Dupa meciul cu Ankaragucu, Mircea Lucescu a spus ca ii este teama pentru viitorul echipei sale, pe care o considera defavorizata de arbitri. „Sintem intr-o perioada in care in fotbal se petrec lucruri care nu ar trebui sa se intimple. Imi scot echipa in atac, iar imediat jucatorii mei sint faultati. Arbitrul nu dicteaza nimic. In aceasta situatie, eu ce pot face? Daca lucrurile vor continua asa, ii voi cere echipei mele sa nu mai atace. Nu vom risca atacind si vom trimite mingea in tribune. Situatii asemanatoare s-au intimplat in Romania, pe vremea lui Ceausescu“, a spus Lucescu, care a cerut ca parlamentul sa intervina pentru ca fotbalul din Turcia sa ajunga pe un fagas normal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS