18.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Se leaga de mine niste baieti suparati ca echipa este pe panta ascendenta“

„Se leaga de mine niste baieti suparati ca echipa este pe panta ascendenta“

„Idolul de ieri sau sluga de azi. Cine e adevaratul Badea?“, a fost bannerul care a fost vazut, la un moment dat, in timpul derbiului cu Rapid, de saptamina trecuta. In meciul cu Dinamo, a aparut un alt banner anti-Badea: „Pavel Badea, pentru noi nu mai existi. Badita, iti multumim pentru daruire. Ai fost, esti si vei ramine un simbol“. L-am chestionat despre acest subiect, cit si despre altele, pe presedintele executiv al FC Universitatea, Pavel Badea.

– De unde a pornit asa-zisul conflict al presedintelui Badea cu acel grup de suporteri?

– Suporterii au fost dintotdeauna al 12-lea „titular“ al Universitatii, i-am respectat tot timpul si tin sa le multumesc pentru atasament fata de echipa noastra. Referindu-ma la intrebare, vreau sa precizez ca nu este vorba de nici un conflict. Vreo patru suporteri – unul Sebi si alti doi-trei prieteni – au talent sa scrie pe bannere. Si vor cu orice pret sa-si incurajeze acest talent! O modalitate de aplicare a fost aceea de a se lega de mine.

– De ce Badea?

– Probabil ca i-a impins cineva din spate sau poate ca cei patru sint suparati ca e liniste la noi, adica Universitatea este, intr-o oarecare masura, pe panta ascendenta. Repet, ei sint foarte putini… Unanimitate nu intilnesti nicaieri in lume. Si apoi, ar fi plictisitor, ar fi monotona viata daca am avea numai unitate peste tot.

– Pe 10 iunie implinesti 37 de ani, dar campionatul se incheie pe 3 iunie, ultimele doua meciuri ale Craiovei sint cu Steaua (a) si National (d). Vei juca atunci meciul de retragere?

– Nu stiu acum in care meci. S-ar putea sa joc intr-o partida mai devreme de ultimele doua etape ale campionatului. Sau poate nu joc deloc si ma retrag in urmatorul sezon!

– O intrebare legata de meciul de caritate in memoria lui Zoli Crisan, din 18 mai, organizat de Gica Popescu.

– Ne pregatim, lucrarile sint in desfasurare la stadionul „Ion Oblemenco“. Biletele le vom primi pentru vinzare cu zece zile inainte de meci. Preturile vor fi anuntate de catre organizatori.

– Sa revenim la „oile noastre“, ca sa zic asa. In „Stefan cel Mare“ ne-a invins… Focsaniul, adica „omul in negru“ din Focsani. Nu e nici o exagerare, nu?

– Hm… Nu vreau eu, ca presedinte, sa-l acuz prea rau pe arbitrul Serea. Presupun ca „omul negru“ din Focsani este arbitrul Serea, nu? Stiti cum este in viata, orice om e supus greselii. A gresit, intr-adevar, Serea, dar asta este… Repet, a gresi este omeneste, dar a persista in greseala este altceva: prostie sau rea intentie.

– Urmeaza vineri o intilnire cu omul lui Netoiu, Florin Marin. De numele lui se leaga indepartarea din lotul Universitatii a lui Papura, Gabi Popescu, Plesan, Banica, plus refuzul de a-l legitima pe fotbalistul Pavel Badea (2001), dupa o cariera stralucita in I-League… Este, intr-un fel, un meci aparte?

– Partida cu Petrolul este una foarte importanta si pe care Universitatea doreste sa o cistige. In ceea ce-l priveste pe antrenorul Florin Marin, as putea spune ca, intr-adevar, reprezinta si un motiv in plus sa-i batem rau.

– Adica?

– Trebuie sa-i demonstram lui Florin Marin valoarea Universitatii. De fapt, sa incercam sa-l bagam pe Florin Marin la o contraperformanta, adica aceea de a retrograda cu Petrolul in Divizia B!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS