16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCriza de efectiv la HC Lignitul

Criza de efectiv la HC Lignitul

Cu noua jucatori de cimp valizi, inclusiv antrenorul Liviu Andries, HC Lignitul nu a contat la Ploiesti in fata echipei Uztel, singura preocupare a gorjenilor fiind reducerea proportiilor scorului.

Uztel s-a impus in fata gorjenilor cu scorul de 33-24. Criza de efectiv s-a adincit dupa ce Pancu a fost accidentat grav in minutul 13, suferind o fractura la palma miinii de aruncare. Acesta a fost transportat imediat la spital, unde i-a fost imobilizata mina in ghips, fiind indisponibil cel putin o luna. Singura solutie pe banca de rezerve pentru postul de inter dreapta a reprezentat-o Cercel, jucator care revine dupa o lunga perioada de inactivitate cauzata de o accidentare.

Antrenorul Liviu Andries a fost nevoit sa-si ajute elevii din teren, dar fara prea mare eficienta pentru rezultatul final, absentele din lotul tirgujienilor fiind decisive. „Cind joci in ritmul simbata, miercuri este normal sa apara accidentari. Credeam la inceputul campionatului ca avem un lot numeros, dar iata ca avem probleme de efectiv“, a spus Andries.

Pentru urmatorul joc de miine, de la ora 17.00, cu HCM Constanta, tehnicianul oltenilor nu poate conta pe Clenciu, in continuare indisponibil, dar spera ca Mazilu sa fie recuperat. Revine pentru acest joc Ilies, care a absentat la Ploiesti din cauza unor probleme familiale.

Sperantele intr-o victorie a gorjenilor in fata handbalistilor lui Aihan Omer sint mici, daca ne gindim la subtirimea lotului echipei din Tirgu Jiu in acest moment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS