14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTrica, „dubla“ pentru Litex Loveci

Trica, „dubla“ pentru Litex Loveci

Bulgaria. Eugen Trica, fostul jucator al Universitatii Craiova, a marcat doua goluri pentru actuala sa formatie, Litex Loveci, in meciul cistigat in deplasare, cu scorul de 2-1, in fata echipei Cernomoret Varna, in etapa a 25-a a campionatului Bulgariei. Trica a marcat in minutele 60 si 78. Litex Loveci ocupa pozitia a treia in clasament, la patru puncte de ocupanta primului loc, Lokomotiv Plovdiv.

Portugalia. Atacantul Marius Niculae a intrat pe teren in minutul 85, in locul lui Tinga, in meciul pe care formatia sa, Sporting Lisabona, l-a pierdut in deplasare, cu scorul de 1-2, in fata echipei Boavista Porto.

Ucraina. Sahtior Donetk, cu Flavius Stoican, Daniel Florea si Ciprian Marica titulari, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut in compania gruparii Arsenal Kiev, in etapa a 21-a a campionatului Ucrainei. La Dinamo Kiev, Florin Cernat si Tiberiu Ghioane au fost titulari in meciul cistigat, cu scorul de 2-0, in fata echipei Obolon.

Italia. Atacantul Adrian Mihalcea a intrat pe teren in minutul 71, in locul lui Myrtaj, in meciul pe care formatia sa, Hellas Verona, l-a pierdut in deplasare, cu scorul de 0-3, in fata echipei Livorno, in etapa a 38-a din Serie B. Tot in Serie B, Bogdan Patrascu a evoluat tot meciul Ascoli – Piacenza, scor 0-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS