9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrima victorie a „Regelui“

Prima victorie a „Regelui“

Galatasaray Istanbul a obtinut prima victorie de la numirea lui Gheorghe Hagi in functia de director tehnic, invingind pe teren propriu, cu scorul de 4-3, formatia Denizlispor, intr-un meci din etapa a 30- a a campionatului Turciei. Pentru Galatasaray au marcat Necati (’17, ’29, ’81) si Sabri (’30), in timp ce golurile echipei Denizlispor au fost inscrise de Kratochvil (’14), Omer Riza (’28) si Timucin (’39).

Jucatorii Florin Bratu si Ovidiu Petre au fost titulari la echipa pregatita de Hagi, fiind inlocuiti de Umit Karan, in minutul 55, respectiv de Cihan, in minutul 66.

De la numirea sa pe banca tehnica a Galatei, Hagi a inregistrat trei infringeri sio o victorie.

„Voi fi la Galatasaray si in sezonul viitor“

La conferinta de presa desfasurata la sfirsitul meciului Galatasaray – Denizlispor, Gheorghe Hagi a spus ca echipa sa a jucat bine in ofensiva, dar ca fundasii au facut greseli mari. „Imi felicit intreaga echipa. Am fost foarte buni, in special in atac, insa trebuie sa mai lucram in ceea ce priveste apararea“, a opinat Hagi.

Intrebat cit va mai ramine la conducerea tehnica a echipei Galatasaray, Hagi a raspuns: „In trecut eram alaturi de Galatasaray. Acum sint la Galatasaray si voi fi aici si in viitor.“

Vicepresedintele clubului Galatasaray, Ergun Gursoy, a declarat ca Hagi va ramine la gruparea din Istanbul si in sezonul viitor. „Vom forma o echipa buna in sezonul viitor, cind vom implini 100 de ani de existenta. Pe lista jucatorilor pe care dorim sa ii achizitionam se afla aproape 30 de fotbalisti“, a mentionat Gursoy.

Hagi si-a fructificat ultima sansa

Presa turca a scris ca partida cu Denizlispor a fost ultima sansa a lui Hagi de a-si pastra postul de director tehnic la Galatasaray. „Galatasaray a pus capat seriei de infringeri, invingind echipa Denizlispor, care vrea sa joace in Cupa UEFA. Nu se poate spune despre calitatea jocului ca a fost foarte buna, deoarece majoritatea golurilor au fost inscrise in urma unor greseli ale portarilor. Pentru Hagi, meciul a fost foarte important. Daca ar fi pierdut, soarta sa ar fi fost pecetluita“, a notat jurnalul Sabah. La rindul sau, cotidianul Fanatik considera ca Hagi ii intimideaza pe jucatori. „De la marginea terenului, antrenorul roman ii deranjeaza atit de mult pe jucatorii sai incit in majoritatea timpului de joc fotbalistii pierd mingea incercind sa se uite la el“, a scris Fanatik.

„Bun venit, Hagi!“ este titlul unui articol aparut in cotidianul Aksam, care noteaza ca Galatasaray ar putea avea evolutii foarte bune in sezonul viitor, daca tehnicianul roman va schimba trei sau patru jucatori. „Daca Ergun ar fi jucat ca in trecut si daca Hasan Sas si Bratu ar fi evoluat tinind cont de faptul ca fotbalul este un joc de echipa, ei ar fi aratat inca de acum ca vechea formatie Galatasaray va reveni“, a notat Aksam.

„Din lotul Galatei, doar Sabri, Hasan Sas, Necati si Petre merita sa ramina. Celorlalti ar trebui sa li se spuna la revedere. Alta solutie nu exista“, a scris editorialistul cotidianului Milliyet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS