21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNe-am luptat, am pierdut si am revenit cu picioarele pe pamint

Ne-am luptat, am pierdut si am revenit cu picioarele pe pamint

Universitatea a pasit cu ginduri mari in „Groapa“. Echipa venea dupa trei victorii consecutive, iar la vestiare Mircea Rednic isi montase suficient jucatorii spunindu-le ca pentru el, un fost dinamovist, o victorie impotriva „ciinilor“, chiar pe terenul lor, ar fi cea mai mare bucurie din acest retur.

Pe de alta parte, era limpede ca Dinamo isi va lua toate masurile pentru a cistiga, orice alt deznodamint scazindu-i sansele in lupta pentru titlu.

Acestea fiind datele problemei, a rezultat un meci de mare lupta, pe care si-a pus amprenta, cum era de asteptat, si arbitrul Serea. Logic am spune, ca doar partida se disputa in „Stefan cel Mare“. Serea a „ciupit“ pentru Dinamo, dar, daca este sa fim corecti, nici oltenii nu au avut o evolutie extraordinara. Nimic de zis, echipa a evoluat binisor, a stat aproape perfect in teren, insa, daca ne gindim ca nu am avut multe ocazii de gol, putem spune ca am fi meritat un egal. Si asta pentru ca nici Dinamo nu a stralucit, iar Serea, cum spuneam, nu ne-a prea avut la inima.

Oltenii au dominat usor inceputurile fiecarei reprize, in timp ce gazdele, dupa „incalzirile“ de rigoare, au condus, deloc autoritar, restul jocului.

Totusi, in prima repriza, multi au spus ca la un contact intre Burca si Vigariu am fi meritat cu prisosinta un penalti, plus ca, la golul al doilea al dinamovistilor, n-ar fi exclus ca fundasul gazdelor, Iordache, sa fi atins mingea cu mina inainte de a fi boxata nefericit de Guso centrarea lui Vladut Munteanu.

Si, pentru ca veni vorba de Vladut Munteanu, acesta a reprezentat practic mutarea cistigatoare a lui Andone. „Falcosul“ l-a introdus pe Vladut prin minutul 60, iar acesta a fost coautor la ambele goluri ale echipei sale, realizind insa si alte faze periculoase.

Nu-i vorba, si lui Rednic i-au cam iesit schimbarile, unicul nostru gol rezultind dupa o combinatie intre Lutu si McBreen, ambii fiind introdusi in partea secunda a partidei.

Una peste alta, am pierdut in „Stefan cel Mare“, desi am fi meritat un egal, iar Dinamo a batut pentru ca asa trebuia sa se intimple. Ca orice minune, si „minunea Rednic“ a tinut… trei victorii. A patra oara am mincat bataie si am revenit cu picioarele pe pamint…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS