25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Sintem cu totii vinovati pentru situatia in care ne aflam“

„Sintem cu totii vinovati pentru situatia in care ne aflam“

Directorul tehnic al Galatei, Gheorghe Hagi, si-a asumat responsabilitatea pentru situatia in care se afla formatia din Istanbul, precizind insa ca pentru aceasta sint vinovati si toti jucatorii sai. „Sintem cu totii vinovati pentru situatia in care ne aflam. Nu exista jucator care sa nu fie vinovat. Asa cum, atunci cind se cistiga, toti considera ca au contribuit, si atunci cind pierdem responsabilitatea este a tuturor“, a precizat Hagi.

Tehnicianul roman a mentionat insa ca este optimist, deoarece echipa sa are evolutii din ce in ce mai bune. „Astept lucruri bune de la echipa mea. Fiecare jucator trebuie sa isi asume responsabilitati. Noi muncim mult, dar nu obtinem rezultate. In trecut nu aveam probleme. Intra Hagi pe teren si inscria un gol, iar meciul era cistigat. Acum situatia lui Galatasaray este diferita. As vrea ca fotbalistii mei sa aiba mentalitate de profesionisti“, a mai afirmat „Regele“.

Nu vrea jucatori fara acordul sau

Fostul capitan la tricolorilor a anuntat ca la echipa nu va fi adus nici un jucator in aceasta vara fara ca el sa-si dea acordul. „Galatasaray nu va achizitiona nici un jucator fara acceptul meu. Eu colaborez cu conducerea clubului, insa decizia in ceea ce priveste aducerea unor noi fotbalisti imi apartine, deoarece sint directorul tehnic“, a spus Hagi, care a precizat ca asteapta ca formatia sa sa obtina rezultate bune in ultimele cinci etape de campionat. Dupa 29 de etape, gruparea „Cim-Bom“ ocupa locul sase in clasament, cu 41 de puncte, la 25 de puncte diferenta fata de liderul Fenerbahce.

Cu toate acestea, presa turca a notat, in urma cu trei zile, ca responsabilii Galatei negociaza cu jucatorii pe care vrea sa ii achizitioneze fara stirea lui Hagi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS