14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDerbi craiovean pentru supravietuire

Derbi craiovean pentru supravietuire

Astazi, de la ora 17.00, in cel de-al treilea esalon fotbalistic, este programata o noua runda. In Banie se vor disputa doua partide extrem de interesante, Armata vizind a doua victorie in acest retur, in timp ce pe „Depou“ are loc inca un derbi craiovean, cu implicatii serioase in subsolul clasamentului.

Armata – Petrolul Videle

Dupa o serie de patru esecuri consecutive, „militarii“ revin astazi pe teren propriu cu gindul la al doilea succes din acest retur. Trupa lui Silviu Stanescu trece printr-o pasa neagra, jucatorii negasind spatii spre poarta adversa. Cu toate acestea, Armata este obligata sa cistige partida cu Petrolul Videle „in primul rind pentru abilitarea noastra si apoi, de ce nu, si pentru celelalte echipe craiovene care lupta pentru salvare“, dupa cum a afirmat presedintele „militarilor“, Vergica Barbuceanu. Oaspetii vor trage insa cu dintii de un rezultat favorabil pentru a pastra sanse de mentinere in acest esalon, asa ca oltenii vor avea mult de furca cu „petrolistii“.

Pentru acest joc, Ghita si Petrescu sint suspendati, iar Sodoleanu si Gusatu, accidentati.

Stiinta CFR – Electro

Pe „Depou“ se vor confrunta cele doua echipe craiovene care lupta pentru evitarea retrogradarii. Revenita pe ultimul loc, dupa infringerea de la Magurele, Stiinta CFR are nevoie de victorie in disputa cu Electro, echipa care vine cu un moral bun dupa succesul cu Dunarea Calafat. Va rezulta cu siguranta un meci aprig, un derbi in care ambitiile sint mari. Nici una dintre echipe nu are probleme de efectiv, de la gazde doar Patrana fiind incert.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS