Acasă Sport Victorie pentru reabilitare

Victorie pentru reabilitare

-

HC Lignitul intilneste astazi, in prima etapa a returului Ligii Nationale, liderul Dinamo Bucuresti, meci gazduit de Sala Sporturilor din Tirgu Jiu. Programat initial la ora 17.00, jocul a fost decalat cu o ora la cererea formatiei oaspete.

Singura indisponibilitate din lotul lui Andries este conducatorul de joc Clenciu, care are intindere de ligamente. La antrenamentul de ieri, Pancu si Mihoci s-au ciocnit involuntar, primul avind nevoie de doua puncte de sutura la arcada stinga, insa este apt de joc. Dupa ce in tur, gorjenii au fost foarte aproape de surpriza, ratind egalarea in ultimele secunde, elevii lui Andries doresc sa stearga impresia proasta lasata in meciul cu HCM Piatra Neamt din ultima etapa a turului, cind au pierdut surprinzator pe teren propriu.

Antrenorul gazdelor, Liviu Andries, va apela in faza ofensiva la doi pivoti, lucru care-i incomodeaza pe masivii aparatori dinamovisti, iar in faza defensiva va folosi o aparare avansata.

ȘTIRI VIDEO GdS

(Audio) Monica Sună: Se construiesc noi unităţi şcolare în Dolj

În judeţul Dolj se construiesc patru noi unităţi de învăţământ, a anunţat inspectorul şcolar general, Monica Sună, la Radio Sud, în cadrul emisiunii "Teză la radio".